Hiking Travel

OPEN HOURS:

10.-14.8. 12-20
15.-16.8. 10-13, 15-21
17.8. 12-20

Address: Kaupinpuistonkatu 4 & 6

Tour skating, skiing, snowshoeing, telemark, paddling, SUP, fatbike, kick biking, hiking, touring, program services, rental, sales, training, kayaks, canoes, skis, skates, pulks, snowshoes, Tampere, Finland…

65242367159.5135.1792940342 youtube tripadvisor

 

2 days ago

Hiking Travel, Hit

Nässyllä lähes tyyni sää tällä hetkellä, eli erittäin helppo melontaolosuhde. Välineitä vapaana vielä vaikka kuinka paljon. Tule nyt kokemaan loppukesän leppoisat melontakelit!
#hikingtravelhit #visittampere #hitonhyviäretkiä #melonta #näsijärvi #hikingtravel
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Hiking Travel, Hit

Hei meloja ja muu vesilläliikkuja,

Huomaathan että me myös myymme melonta- ja vesiliikuntavarusteita. Kuvassa esimerkkinä meiltä hyllyssä löytyvät kellunta-/ melontaliivit: (ylärivi) koski- ja vaativampaan retkimelontaan soveltuva Hiko Cinch (199 e), laadukas perustason melontaliivi Aqua Design Zoom (52 e) kahdella taskulla, inkkarimelontaan soveltuva B&W läppäliivi (35 e) ja (alarivi) hieman paremman tason perusliivi Baltic X3 (91 e). Eri malleista tarjolla hajakokoja, mutta tilaamalla saadaan kaikki koot. Vuokravälineissä kaikki koot sovitettavissa. Jos on liivi hakusessa, niin nyt niitä löytyy läheltä Tampereen keskustaa ja samoin tein pääsee vaikka testaamaan uutta omaa liiviä vesille vuokraamalla kajakki/kanootti meiltä. Tervetuloa! Tänään olemme auki klo 20 asti.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Recommendations and prices:

In cooperation:

ylojarvenyrittajat  

Methods of payment:

tykykuntoseteli

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail