Hiking Travel

Tour skating, skiing, snowshoeing, telemark, paddling, SUP, fatbike, kick biking, hiking, touring, program services, rental, sales, training, kayaks, canoes, skis, skates, pulks, snowshoes, Tampere, Finland…

tripadvisoryoutube65242367159.5135.1792940342

 

kollaasi

4 hours ago

Hiking Travel, Hit

Punatukkainen tyttö ompelee hetken ahkion kuormapeitteitä ja neljän aikaankin tänne tullaan avaamaan ovia. Jos tarvitset meiltä välineitä vuokralle, ota yhteyttä esimerkiksi numeroon 0504147197. Kommentoin alle kun saan ompelutyöni valmiiksi, että jääkö tänne vielä työntekijöitä pitämään ovia auki 😊

Aurinkoista kevättä!

🧡: punatukkainen tyttö
... See MoreSee Less

View on Facebook

19 hours ago

Hiking Travel, Hit

Ratamestarri lyhyesti:

Melontakelit ovat juuri avautumassa. Edellisessä jutussani kuvallinen katsaus Haukkajoelta.

Jokainen voi Tampereen rannoilta todeta, että Pyhäjärvestä jäät ovat kaikonneet jo muutama päivä sitten. Eilen ja tänään jäät ovat hyvää vauhtia huvenneet Näsiselän etäeläosasta. Satelliittikuvat pajastavat suuria railoja myös pohjoisempana.

Alkavalla viikolla on luvassa aurinkoista ja varsin lämmintä säätä. Vesi tosin pysyy vielä jääkylmänä, mutta silti melonta voi olla jo mukavan kesäistä ja rannan lähellä kaatumisen aiheuttama riski on lähinnä kylmä kylpy.

Hitin tukikohta Kaupinojan tosi varjoisalla rannalla on vielä jäässä. Osin myös siksi, että meidän rannassa ahtojääpatja oli paksuimmillaan noin metrin vahvuinen. Kauaa jäät eivät meilläkään lepää. Tiedotamme heti, kun meidän laiturista pääsee vesille ja avaamme vuokraamon heti, kun kysyntää ilmenee. Jokimelojat ovat jo vierailleet vuokraamossa..
... See MoreSee Less

View on Facebook

Recommendations and prices:

 

In cooperation:

ylojarvenyrittajat  vihreasydan2

Methods of payment:

tykykuntoseteli

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail