Hiking Travel

OPEN HOURS:

3.-7.8. 12-20
8.-9.8. 10-13, 15-21
10.8. 12-20

Address: Kaupinpuistonkatu 4 & 6

Tour skating, skiing, snowshoeing, telemark, paddling, SUP, fatbike, kick biking, hiking, touring, program services, rental, sales, training, kayaks, canoes, skis, skates, pulks, snowshoes, Tampere, Finland…

65242367159.5135.1792940342 youtube tripadvisor

 

Nyt vesille voi lähteä mielellään. Lämpöä on juuri sopivasti ja tuuli ei haittaa meidän etelänpuoleisella rannalla. Toki jos osaa ja haluaa meloa tuulessa, niin siihen on mahdollisuus kaupungin suunnassa ja ulompana rannasta.

Ja mitä varusteluun tulee, niin ei tarvitse olla näin hyvin varustautunut kuin kuvan Tommi. Mutta jos haluaa varustaa itsensä yhtä hyvin, niin sekin onnistuu meidän kautta.

--

Good weather for paddling today. Basic skills and equipment is enough. But if you need gear (as in the pic), you can get that from us too.
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Hiking Travel, Hit

Melonta olosuhteet loistavat heti näin elokuun alkuun! Tuuli lähes olematon (Siilinkarin mittausasema näyttää etelätuulta 175°, 5m/s). Meidän puolen ranta siis lähes suojainen koko päivän. Päiväksi tulossa mahdollisia kevyitä sadekuuroja, jotka kuitenkin väistyvät iltapäivään mennessä. Kelien puolesta nyt on oiva tilaisuus päästä harrastuksen makuun hyvissä olosuhteissa.

Olemme auki arkisin: 12.00-20.00

Tervetuloa!
#hitonhyviäretkiä
... See MoreSee Less

View on Facebook

Recommendations and prices:

In cooperation:

ylojarvenyrittajat  

Methods of payment:

tykykuntoseteli

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail