Talvisia touhuja

Potki pölyt pois päästäsi umpihankipalloilussa tai hiihdä joukkueinesi uusille urille kuuden metrin suksilla! Kiidä luistimilla pitkin järvenselkää tai koettele rajojasi kiipeämällä jäistä seinämää!

Talvitouhuissa voimme liikkua lumikengillä, suksilla, retkiluistimilla, jääkiipeilyvarustein tai potkukelkoilla, pelata kivikurlinkia tai kokeilla näitä kaikkia. Kaikki tuotteemme räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan, mutta tässä esimerkkejä tarjonnastamme:

Laskettelua Ellivuoressa

Porukka yhteen ja suunta kohti Sastamalan Elllivuorta. Olette sitten firma-/ kaveriporukka järjestämme teille hauskan päivän mäessä. Oma hiihdonopettajamme voi niin kehittää laskettelutekniikkaanne kuin pistää pystyy leikkimielisen ratalaskukisan. Ensiksi voidaan harjoitella laskettelun perustekniikoita. Meiltä löytyy oppi niin aloittelijan aurakäännökseen ja vauhdin hallintaan kuin ekspertin leikkaavan käännöksen löytämiseksi. Kaiken voi päättää leikkimielinen ratalaskukisa, jonka hiihdonopettajamme on valmistellut.

Jotain erilaista etsiville meiltä löytyy myös telemarkvälineitä ja ammattitaitoinen opettaja teitä koutsaamaan. Mukaan tarvitaan vain annos urheilumieltä ja liikunnallisia perusedellytyksiä. Telemarkhiihto eroaa perinteisestä alppihiihdosta siinä, että monon kannat ovat irti suksesta, englanniksi puhutaankin ns. free heel (vapaat kantapäät) –hiihdosta. Tämä tekee laskuasennosta todella urheilullisen.

Ryhmäkoko: 4-8 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta voimme hoitaa kuljetuksen Ellivuoreen asiakkaan osoittamasta paikasta.

Tarjoilut/ruokailu: Lisämaksusta mahdollisuus ruokailuun yhteistyökumppanimme tiloissa.

Kesto: 2 h.

Hinta: 220 e/ryhmä, sis. hissinousut ja liikuntatapahtumana 10 % ALV:n. Lisämaksusta lasketteluvälineet, kuljetus ja laskettelun jälkeen sauna ja/tai ruokailu.

Ajankohta: Ellivuori Ski Centerin ollessa auki (varmimmin tammi – maaliskuulla).

Varusteet: Alppihiihto lasketteluvälineet Ellivuori Ski Centerin vuokraamosta tai telemarkhiihtovälineet meidän kauttamme erikseen hinnastojen mukaisesti. Osallistujilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Tarvittaessa vuokraamme kaksiosoisia talvihaalareita, pipoja ja hanskoja.

Palvelukieli: Suomi ja englanti.

Muuta: Laskettelu sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille.

Kivikurlinkia luonnonjäällä

Kokous/koulutuspäivän välipalana talvella on hauska hetkeksi hellittää ja kisailla kivikurlinkia pelaten. Laji muistuttaa hieman olympialaisistakin tuttua sukulaistaan curlingia, mutta Hitin versiossa kisaa käydään harmaagraniittisilla valssikiven sydämestä sahatuilla kurlinkikivillä laululla lahjottavissa olevan tuomarin ohjeiden mukaan.

Kivikurlinkikisassa yritetään saada sileäpohjainen kurlinkikivi luisumaan jäällä mahdollisimman lähelle maalimerkkiä. Samalla voidaan keräillä pisteitä kilauttamalla vastapuolen joukkueen kiveen tai työntämällä se oman kiven avulla kokonaan ulos radalta. Kisaa voidaan käydä luonnonjäällä tai millä hyvänsä jääradalla.

Ryhmäkoko: 10 – 40

Kuljetus: Lisämaksusta voimme hoitaa kuljetuksen jääradalle asiakkaan osoittamasta paikasta.

Tarjoilut/ruokailu: Jäällä tarjolla kuumaa mehua, lisämaksusta mahdollisuus ruokailuun yhteistyökumppanimme tiloissa.

Kesto: 1,5 – 2 h.

Hinta: 220 €/ryhmä + 3 €/henkilö sisältää pelivälineet, tuomaroinnin, lämpimän mehutankkauksen ja liikuntatapahtumana 10 % alv:n. Lisämaksusta kuljetus ja kisailun jälkeen sauna ja/tai ruokailu.

Ajankohta: Luonnonjäällä sään salliessa (varmimmin tammi – maaliskuulla).

Varusteet: Osallistujilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Tarvittaessa vuokraamme kaksiosaisia talvihaalareita, pipoja, hanskoja ja jalkineita.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Muuta: Kurlinki sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille.

Kalastusta kansallismaisemassa

Pilkkiretki talvisella Lemmakanjärvellä Hämeenkyrön Sasin kauniissa maisemissa on elämys, jossa arki hetkeksi unohtuu. Saadaan saalista tahi ei, kalaa nautitaan retken aterialla joka tapauksessa.

Kuljetus Tampereelta Koiviston Kievariin Sasissa kestää noin puoli tuntia. Tervetulokahvien jälkeen osanottajilla on mahdollisuus vaihtaa vaatteita ja pukea lämpimät haalarit päälleen. Oppaan johdolla suunnataan läheisen Lemmakanjärven jäälle lumijalaksin varustetuilla potkukelkoilla, joiden istuimella on mukava kököttää kunhan pilkkireikä on saatu jäähän kairattua. Kevättalven aurinkoisessa säässä kalansaaliilla ei ole suurtakaan väliä, mutta todennäköisesti sentään jokunen ahven järvestä nousee. Puolentoista tunnin kuluttua palataan Kievarille, jonka mainio savusauna on lämmitetty ja odottaa saunojia. Löylyistä on mahdollisuus pulahtaa Muotialanjoen avantoon. Saunan jälkeen maistuukin Tiina-emännän valmistama päivällinen. Sen jälkeen ryhmä palaa virkistyneenä takaisin Tampereelle.

Ryhmäkoko: Retki sopii max. 20 henkiselle ryhmälle

Kuljetus: Linja-autokuljetus Tampereelta sisältyy hintaan.

Tarjoilut/ruokailu: Tervetulokahvit ja nisunen sekä liitetiedoston mukainen ateria sisältyvät hintaan.

Kesto: 5 – 6 h

Hinta: 720 €/ ryhmä sisältää kuljetuksen, ohjelman suunnittelun ja pilkkiretken opastuksen, tarvittavat välineet (pilkkionget ja potkukelkat) sekä savusaunan. Tarjoilut ryhmän valinnasta riippuen alk. 25 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Talvella jäätilanteen salliessa, tammi – maaliskuu

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoiluvaatetusta. Tarvittaessa vuokrataan kaksiosaisia haalareita 10 €/henkilö (sis. alv:n). Muut varusteet kuuluvat hintaan.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Retki sopii kaikenkuntoisille osanottajille, myös liikuntarajoitteisille.

Kimppakivaa keskellä kaupunkia

Talviseen kimppakivaan kuuluu perinteisiä suomalaisia talviurheilulajeja – nyt vain uudella tavalla toteutettuina! Ryhmän käytössä on viiden hiihdettävät suursukset, neljän – viiden henkilön potkittava yksijalaksellinen kimppakelkka sekä aidosta graniittisesta valssikiven sydämestä tehdyt kurlinkikivet. Välineiden mukana tulee ryhmän koosta riippuen yksi tai useampia ohjaajia, jotka perehdyttävät lajien saloihin ja toimivat tasapuolisina, mutta ehdottoman lahjottavissa olevina tuomareina. Kisailun lopuksi ryhmänne kootaan Keskinäinen Kehun Piiriin ja jokainen osallistuja palkitaan.

Ohjelma voidaan toteuttaa Tampereen puistoissa, esim. Sorsapuisto, Pyynikki ja Kauppi ja olojen salliessa järvien jäällä.

Ryhmäkoko: 4 – 200 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta

Tarjoilut/ruokailu: Ohjelmaan voi kisailun kestäessä sisältyä sallittua tankkausta, esim.: kuumaa mehua ja mustaa makkaraa. Kisailun jälkeen varaamme ryhmälle ruokailun hyvien yhteistyökumppaneidemme luokse.

Kesto: Ryhmän koosta riippuen 2 – 3 h.

Hinta: Lähtöhinta 560 € sisältää varusteet ja yhden ohjaajan max. 2 h ajaksi. Muut palvelut lisämaksusta. Hinta sisältää liikuntatapahtumana 10 % alv:n.

Ajankohta: Ohjelma on toteutettavissa talviaikaan (lunta maassa).

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Vuokraamme talvihaalareita (20 kpl kaksiosaisia haalareita), pipoja ja hanskoja. Muut varusteet kuuluvat pakettiin.

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti ja saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti.

Muuta: Ohjelma sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille, myös liikuntarajoitteisille.

Umpihankijalitsua Nässyn rannassa

Jääkiekkoilustahan Tampere jo tunnetaan, mutta nyt voit Näsijärven jäällä tai rannalla kokeilla riemukkaan hupaisaa lajia: lumihankijalkapalloa! Kerää joukkue leikkimielisen rentoja kavereita, joiden kantti ja kunto kestää reippaampaakin liikuntaa. Varustamme ryhmän tarvittaessa ulkoiluvaattein. Sitten vaan värikäs jalkapallo ja kisa voi alkaa! Oppaamme toimii tasapuolisena tuomarina pelissä, jossa kaikki voittavat! Mikäli ryhmässä kaikki eivät halua hikitreeniä kisaillen, voi osa joukosta lähteä toisen oppaan johdolla lumikenkälenkille. Reippailun jälkeen saunotaan, nautitaan maukas ateria ja jaetaan palkinnot.

Ryhmäkoko: 4-20 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta.

Tarjoilut/ruokailu: Sopimuksen mukaan.

Kesto: Max. 2 h.

Hinta: Alkaen 280 €, sis. liikuntatapahtumana 10 % alv:n.

Ajankohta: Talvella, umpihangessa.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Järjestäjältä vuokrattavissa talvihaalareita, pipoja ja hanskoja.

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti ja saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti.

Muuta: Sopii hyväkuntoisille.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail