Ahkiot

Nyt voit hankkia laadukkaan vetoahkion Hitiltä.

Hitin ahkioita on vedetty niin kotimaan metsissä ja tuntureilla kuin arktisilla retkillä Huippuvuorilla, Grönlannissa, Etelänapamantereella ja Baikal järvellä.

Tässä listaa esimerkiksi:

  • Reissu Petet (Mäkelä&Vuorenmaa): Huippuvuoret (useita kertoja), Grönlanti 2008
  • Teemu Lakkasuo: Etelänapa 2008 (epäonnistui)
  • Vesa Luomala: Grönlanti, Etelänapa 2013 (ensimmäinen suomalainen yksin)
  • Mike O’ Shea&Claire O’ Leary: The Ice Project, Baikal 2013, maantieteellinen Pohjoisnapa 2014 (epäonnistui)

Hit ahkioita myydään pääasiassa asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä.

Myydyimmissä tuotteissa Pikkuhitti ja Isohitti on verkkokauppaan hinnoiteltu vakiotuote ja myös mahdollinen ostos. Vakiotuotteena ne sisältävät täyssuksenmuovipohjatun ahkiokaukalon, tavallisen kuormapeitteen rullauskeppi/kumiköysi suljenta/kiristys mekanismilla, kiinteät asiat (Isohitissä extreme vahvistetut), aisojen kumiset ala- ja yläpäät (Isohitissä remmeillä vahvistetut) ja Hitin perus vetovyön. Käytännössä nykyisin lähes kaikki haluavat näihin vakiopaketteihin kuitenkin ahkioiden osat ja lisävarusteet osiosta joitakin lisäpiirteitä.

Lastenhitti, Isolatuhitti ja Hit Ultima Thule ovat sellaisia tuotteita, joissa asiakkaan tarve jo hyvin voimakkaasti dominoi, miten räätälöity tuote on tarpeeseen sopiva ja siksi verkkokaupan hinnat ovat aika viitteellisiä alarajoja. Esimerkinomaisesti todettakoon, että Lastenhittiin ja Isolatuhittiin voidaan asentaa ahkion mittoihin sopiva tuoli, jonka selkänoja voidaan leikata asiakkaan tarpeiden (lapsi – vammainen) mukaan ja siihen voidaan asentaa 5 pisteen turvavyö. On luonnollisesti selvä että jo tämä yksi piirre maksaa melkoisesti.

Kaikissa tapauksissa suosittelemme, että Hit ahkio ostetaan vuorovaikutuksessa valmistajan kanssa, jolloin voidaan rakentaa parhaiten asiakkaan tarpeita tyydyttävä lopputulos. Tämä on myös yksi piirre, joka erottaa meidät muista ahkiovalmistajista.

Meiltä voit myös vuokrata ahkioita ja testata mikä malli sopisi sinulle.

Näytetään kaikki 6 tulosta