Kesäisiä kujeita

Sulan maan aikaan kuljemme retkillä patikoiden, meloen, soutaen, pyöräillen, potkulautaillen, köysilaskeutuen ja kiipeillen.

Uutuutena voi vesiretkillämme kokeilla vanhaan tukinuittoperinteeseen pohjautuvaa sestoamista tai opetella hiihtämään kelluvilla suksilla. Järvimelonnassa ja suuremmille jokiosuuksille on ryhmille tarjolla myös suurkanootti C6 Teno 2000, jossa mahtuu melomaan 6-8 henkilöä. Nämä lajit ja välineet sopivat erityisen hyvin polttareille, läksiäisiin tai uusien työntekijöitten testaukseen!

Mahrollista Mansessa: Vesiltä rennolle ruualle!

Ny sulla on erinomane mahrollisuus tutustua Tampereesee iha uurella tavalla! Lähre melomaan Hitin komeilla kanooteilla Näsijärvelle Kaupinojalta, kierrä Siilinkari ja kurvaa maihi Mustallahren satamaan. Suunnista siittä sitte paikalliseen
GastroPubiin lounaalle tai iltasapuskalle ja ryyppää kurkuk kostukkeeks paikallista olutta!
Mää takaan, ett o hintansa väärtti!

Yksittäiset asiakkaat melovat omatoimisesti n. 4 km matkan Kaupinojan tukikohdastamme Mustanlahden satamaan. Yli 8 hengen ryhmissä on mukana opas ja silloin melotaan suurkanootilla. Retki päättyy kahden ruokalajin lounaaseen/illalliseen jonka aikana rentoudutaan maistellen Nordic Breweryn oluita.

Ryhmäkoko: 1-26 henk.

Kuljetus: Erillismaksusta tarvittaessa Tampereen rautatieasemalta tai keskustan hotellista.

Tarjoilut/ruokailu: Retki sisältää janojuoman melonnan ajaksi ja kahden ruokalajin lounaan/illallisen paikallisessa GastroPubissa.

Kesto: n. 3 h.

Hinta: 65 € / henk. sisältää alv:n.

Ajankohta: 15.5.-30.9.

Varusteet: Melontavälineet sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. HUOM! Alku- ja loppukaudesta pitää ottaa huomioon kylmä vesi.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Omatoiminen retki soveltuu vain melontataitoisille. Ryhmässä melomme suurkanootilla jolloin edeltävä kokemus ei ole vaadittua.

Melontakokeilu ryhmälle + eskimopyörähdys

Lyhyt melontaohjelma aivan Tampereen keskustan kupeessa Kaupinojalla. Ohjelma alkaa varusteiden jakamisella ja kajakkien sovittamisella. Aluksi käymme maalla läpi melonnan perusvedot, jonka jälkeen siirrymme ohjatusti vesille. Suurin riskin paikka aloittelijalle on kaatua kajakkiin mennessä ja sieltä pois tullessa. Vesillä käymme läpi melonnan perustekniikoita ja voimme myös tehdä pienen melontalenkin. Painotus näiden kahden välillä ryhmän toivomusten mukaan. Loppuun voi liittää eskimopyörähdyksen ohjaajamme kanssa kaksikkokajakilla. Ohjelma päättyy, kun olemme saaneet kajakit takaisin vajaan.

Ryhmäkoko: Max. 10 henkilöä.

Kuljetus: Tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Tarjoilut/ruokailu: Retken päätteeksi ruokailu toivomuksen mukaan erillisestä hinnasta.

Kesto: 2 tuntia.

Hinta: Melontakokeilu 30 € / henk. + 15 € / eskimopyörähdys kaksikolla / henk. Tuote on liikuntapalvelu ja sisältää 10 % alv:n.

Ajankohta: Sulan maan aikaan.

Varusteet: Välineet sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Ohjelma soveltuu kohtuullisen hyväkuntoisille osanottajille.

Kimppakivaa keskellä kaupunkia

Ohjelma on rakennettu kaupunkisuunnistuksen tapaan. Ryhmä jaetaan suunnistuksen alussa joukkueiksi, joiden tehtävänä on edetä tehtävärastilta toiselle. Aktiviteetteina on sekä fyysistä taitoa (suurkanoottimelonta, potkulautailu, puujalkakävely) että tietotaitoa (Onks tiatoo Tampereesta -kisa, karttapalapeli) ja yhteistyökykyä (narugeometria) sekä riskinsietokykyä (uhkapeli Killi) harjaannuttavia tehtäviä. Joukkueen kartta täydentyy joka rastilla. Lopuksi kaikki kootaan Keskinäisen Kehun Piiriin, tulokset julkaistaan ja jokainen osallistuja palkitaan.

Ohjelma voidaan toteuttaa aivan Tampereen keskustassa, jossa suositeltavia aloituspisteitä ovat Tallipiha, Vanhan kirjastotalon puisto, Laukontori tai Mustalahden satama. Olemme toteuttaneet ohjelmaa myös Hervannassa, jossa lähtöpiste on sijainnut Hermian alueella.

Ryhmäkoko: 10 – 200 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta

Tarjoilut/ruokailu: Ohjelmaan voidaan sisällyttää tankkauspisteitä (janojuomaa/mustamakkarakoju) sekä ohjelman jälkeen ruokailu yhteistyökumppanimme luona.

Kesto: Ryhmän koosta riippuen 3 – 5 h.

Hinta: Lähtöhinta 560 € sisältää varusteet ja yhden ohjaajan max. 2 h ajaksi. Muut palvelut lisämaksusta. Hinta sisältää liikuntatapahtumana 10 % alv:n.

Ajankohta: Sulan veden aikaan.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Järjestäjä varaa tarvittaessa sadetakit.

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti ja saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti

Muuta: Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille, myös liikuntarajoitteisille.

Melan läiskettä ja virran voimaa Vääräjoella

Mukavasti mutkitteleva Vääräjoki reilun tunnin ajomatkan päässä Tampereelta laskee komeassa kanjonissa Parkanojärvestä Kyrösjärveen.

Osanottajat tutustutetaan välineisiin (inkkarikanootit tai kajakit, melat, melontaliivit, vesitiiviit varustetynnyrit tai –säkit) ja melonnan saloihin ennen kuin oppaan johdolla lähdetään virran vietäviksi. Vääräjoki virtaa leppoisasti erämaisessa ympäristössä tarjoten komeat puitteet vasta-alkajankin nauttia melonnan riemusta. Kukkurakosken nuotiopaikalla levähdetään evästauolla. Retkeen voidaan liittää päätteeksi sauna ja ruokailu vaikkapa Ikaalisten Kylpylässä. Vääräjoki on Pirkanmaan virtaavan veden melontareiteistä se, jolla myös suurkanoottimelonta onnistuu!

Ryhmäkoko: Minimi 4 henk.

Kuljetus: Välinekuljetus sisältyy hintaan, henkilökuljetukset lisämaksusta

Tarjoilut/ruokailu: Taukokahvit ja sämpylä 5 €/henk., keittolounas ja nuotioletut 8 €/henk.

Kesto: Vähintään 5 h.

Hinta: Välinevuokra hinnastomme mukaan. Opastus alk. 480 € +
varustekuljetus 90 €. Hinnat sisältävät alv:n.

Ajankohta: Sulan veden aikaan

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti ja saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti

Muuta: Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille.

Luonnon ihmeitä melontaretkellä kansallismaisemassa

Yksi Suomen suosituimmista lintureiteistä seurailee kolmostietä. Sasin Sarkkilanjärvi kuuluu mielenkiintoisimpiin lintujärviimme, jonka rannoilla pesii kesäisin mm. ruskosuohaukka. Melonta on oivallinen tapa päästä häiriöttä kaiken keskelle, ihailemaan ja nauttimaan kesäisen luonnon monista ihmeistä.

Kuljetus Tampereelta Miinan savusaunalle kestää noin puoli tuntia. Tervetulomaljan jälkeen noustaan suurkanootteihin ja melotaan Muotialanjokea vastavirtaan ruohottuneelle Sarkkilanjärvelle. Jo matkan aikana osanottajat voivat kiikaroida rantamaisemia. Järvellä noustaan rantaan ja kiivetään eväskorien kanssa paikalliselle lintutornille. Luonnon tarkkailun lomassa nautitaan eväskahvit ja nisuset. Paluumatka Kieverille sujuu leppoisasti virran mukaan lipuen. Perillä odottavat savusaunan leppeät löylyt ja Tiina-emännän maittava ateria. Paluukuljetus Tampereelle järjestyy bussilla.

Ryhmäkoko: Max. 20 henkilöä.

Kuljetus: Linja-autokuljetus Tampereelta erillismaksusta.

Tarjoilut/ruokailu: Alkaen 25 €/henk.

Kesto: 5 – 6 h

Hinta: 860 €/ryhmä sisältää ohjelman suunnittelun ja opastuksen, melontavälineet (suurkanootit, melat, liivit) sekä savusaunan. Tarjoilut ryhmän valinnasta riippuen alk. 25 €/henkilö. Paketti kuuluu marginaaliverotuksen alaisuuteen ja hinnat sisältävät 24 % alv:a.

Ajankohta: Avoveden aikaan, touko – syyskuussa

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Retki sopii kaiken kuntoisille osanottajille, myös liikuntarajoitteisille.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail