Kartat ja kulkuyhteydet

Palvelemme teitä Tampereella, Kaupinojalla, Näsijärven rannalla. Osoiteessa Kaupinpuistonkatu 4 sijaitsee kanoottivajamme ja suksihuolto sekä osoitteessa Kaupinpuistonkatu 6 Bikini Baari niminen vuokraamomme, kauppa ja nyt myös kesäkahvila. Kumpaankin on käynti samalta parkkipaikalta. Ne sijaitsevat UKK instituutin ja Kaupinojan saunan läheisyydessä Kaupinojan vedenpuhdistamon takana. HUOM! Päästäksesi perille parkkipaikalle osoitteeseen Kaupinpuistokatu 4 kierrä vedenpuhdistamon vasenta puolta rantaan. Kartta löytyy alta.

Kaupinojalta, Bikini Baarilta lähtee Näsijärven retkiluisteluratamme. Muita paikkoja päästä radalla, löytyy mm. Rauhaniemestä, Lapinniemestä, Mustalahdesta ja Onkiniemestä. Kaupinojalta (https://www.talviuimarit.fi/kaupinojan-sauna/) ja Rauhaniemestä (http://www.rauhaniemi.net/) löytyy myös avantouintisaunat. Katso  kartta alempaa.

Uutena palvelupisteenä olemme avanneet melontavuokraamotoiminnan myös Varalan Urheiluopistolla. Vuokrauspisteemme löytyy alhaalta urheiluopiston rannasta. Katso kartta täältä: https://goo.gl/maps/fZZGXEBy6UL3unEG9

Toimistomme sijaitsee Ylöjärvellä, Vuorentaustassa osoitteessa Rivitie 1 E. Toimistomme on rivitalon päätyhuoneisto. Matkaa toimistollemme tulee Tampereen keskusta noin 10 kilometriä. Katso kartta sivun lopusta.

Huomioi että toimistomme ei ole vuokraamo tai kauppa! Näissä asioissa käytä Kaupinpuistonkadun käyntiosoitettamme.

Toimipisteisiimme pääsee myös julkisen liikenteen välityksellä:

Kaupinoja löytyy Tampereen Kaupin kaupunginosasta. Lähimmäksi pääsee Tampereen bussilinjalla 15. Pois kannattaa jäädä linjan pysäkillä Kaupinkatu. Toinen vaihtoehto on bussilinja 2 Rauhaniemeen. Sen päätepysäkiltä menet järven rannassa kulkevalle kuntoilureitille ja kuljet rantaa myöden itään päin. Näin päädyt vääjäämättä meille. Varalan vuokrapisteelle pääset taas bussilinjalla 10 ja lähin pysäkki on Varala. Voit katsoa bussiaikataulut Tampereen joukkoliikenteen Nysse Reittioppaasta.

Tämän linkin kautta löydät Kaupinojaa lähinna olevat hotellit:

tripadvisorhotels

Alla vielä kartat kaikkiin toimipisteisiimme.

Tervetuloa!

Kaupinojan vaja ja Bikini Baari (vuokraamo ja kauppa), osoite Kaupinpuistonkatu 4 ja 6, Tampere

Näsijärven retkiluistelurata

Rivitie (toimisto), osoite Rivitie 1 E, Vuorentausta

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail