Koskimelonnan jatkokurssi Kymijoella

135,00185,00

Kurssi toteutetaan Kymijoella ja se on tarkoitettu melonnan alkeista edenneille. Tämä kurssi on alkeiskurssia vaativampi kovempien harjoittelukoskien (II-luokka) ansiosta. Tekninen opetussisältö on lähtökohtaisesti hyvin samanlainen kuin koskimelonnan alkeiskurssillamme. Ohjelmaa voidaan muokata kurssilaisten taitojen ja tarpeiden mukaisesti.

  • Tapio Tyllilä Kinkkubingo stopparissa
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ensimmäisen päivän aamuna kokoontuminen Ahvion vanhalla kyläkoululla, jossa käymme läpi koskimelonnan perusteet, tekniikkaa ja katsauksenomaisesti tulevan kosken. Tämän jälkeen lounas joko koululla tai harjoitusten lomassa koskella. Suuntaamme Ahvionkoskelle, missä sovellamme tietojamme ja taitojamme ensiksi erilaisin tekniikkaharjoittein ja -radoin. Harjoittelu jatkuu alkuiltaan. Lopussa laskemme kosken niin kajakilla kuin uiden. Yön yli majoittuminen koululla. Toisena päivänä tehdään opetuksellinen koskimelontaretki! Eväslounas. Kurssi päättyy todistustenjakoon Kotkassa.

Kurssisisältö:
– virranlukutaito
– kosken laskeminen
– akanvirtaan meno ja vastavirtastartti
– lossaaminen
– esteen väistäminen virrassa
– vuorotellen kanootin kaataminen ja kaatuneen pelastaminen
– eskimokäännös koskessa (ennestään sileällä osaaville)
– surffaaminen
– koskiuinti

Kurssi: 1. päivä ohjaus: n. 10-17 (omatoimilounas välissä), 2. päivä ohjaus: n. 11-18 (6 h) (omatoimi eväslounas välissä).
Hinta: ohjaus ja koskivälineet (kanootti, mela, liivi, kypärä ja aukkopeitto) 185 €/henk., ilman välineitä 135 €/henk. Hinta ei sisällä ruokailuja eikä majoitusta. Ruokailut omatoimisesti ja majoitus hintaan 25 €/henk. (sisältää saunan 1. päivän iltana). Jos haluat yöpyä koululla jo kurssin 1. päivää edeltävän yön, niin se maksaa 25 €/henk. lisää. Majoitus maksetaan käteisellä suoraan koulun omistajalle kurssin yhteydessä.
Toteutuu vähintään 3:lla osanottajalla.
Ilmoittautuneille tullaan antamaan lisäohjeita.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:
tapio.tyllila@hikingtravelhit.fi ja Tapio Tyllilä p. 040 7457803.

Katso myös: Koskimelonnan alkeiskurssi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Lisätiedot

Päivä

Varusteet

Omat, Vuokravarusteet