Aihearkisto: Blogit

Hittiläisten kokemuksia ja ajatuksia blogimuodossa.

C8 Retki Kuruun

Syksyllä 08 teimme kanoottiretken Kuruun C8 suurkanootillamme. Tämä oli aluksen ensimmäinen yönyliretki ja sellaisenaan myös testi nähdäksemme kuinka se toimii retkeilyssä.

Sää oli karu, 10 m/s tuulta kun lähdimme Kaupinojan rannasta. Tuuli vain yltyi matkan ensimmäisen päivän aikana, ja koko yön satoi. Tästä huolimatta meillä oli huippuhauskaa, pääsimme jopa surffaamaan isolla paatilla aina välillä ja
iso kotatelttamme piti sään ulkona.

Muutama kuva retkeltä:

c8retki3

c8retki5

c8retki2

c8retki4

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Grönlantilainen köysivoimistelu

Hitissä aloitettiin viime keväänä melonnan oheisharjoitteluna grönlantilainen köysivoimistelu. Laji on inuitien kehittämä melonnan oheisharjoittelukeino. Ideana on osata eskimopyörähdys ensin köysissä, ennen kuin voi siirtyä kajakkiin. Se kehittää voimia, erityisesti keskivartalon hallintaa ja koordinaatiota.

Alla muutama kuva viime kesän harjoituksista.

ropegym2

ropegym4

ropegym1

ropegym3

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Haukkajoen melonta

Yritämme testata niitä reittejä joille annamme kalustoa vuokralle, niin paljon kuin on mahdollista. Tämä on erityisen tärkeää alkukaudesta. Joella voi olla kaatuneita puita ja jääkielekkeitä estämässä matkantekoa.

Koettuna keväänä ensimmäisellä Haukkajoen testimelonnalla ovat Hitin isä ja poika. Maassa oli vielä lunta, mutta melkein kaikki joen rannan jääkielekkeet olivat sulaneet pois. Testimelonta suoritettiin huhtikuussa.

Kolme kuvaa:
haukkajoki1304082

haukkajoki1304083

haukkajoki1304081

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail