Retkien ja ohjelmien yleiset myyntiehdot

0dotamme saavamme tilausvahvistuksen osanottajamäärineen viimeistään 14 vrk ennen tapahtuman toteuttamista.

Edellytämme, ettei ennen aktiviteetteja tai maastoretken aikana osanottajien turvallisuuden vuoksi nautita alkoholia.

Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoiluvarustusta. Ennakko-ohjeissa annamme tarkemmat tiedot, jotka pyydämme välittämään kaikille osallistujille. Melontaretkelle on syytä varata vaihtovaatteet, jotka pakkaamme vesitiiviisti mukaan.

Järjestämämme liikunta-aktiviteetit ovat siinä määrin tavanomaista ja helppoa liikuntaa: kävelyä, lumikenkäilyä, hiihtoa, melontaa, potkulautailua ja erilaisia kevyitä pelejä, että annamme kulutustavaroiden ja kuluttajapalveluiden turvallisuudesta (30.1.2004/75) annetun lain 11§ mukaisesti tapahtuman
turvallisuussuunnitelman tarjouksemme yhteydessä vain tässä laajuudessa. Aktiviteeteissamme helpolla tasolla toteutettujen perusliikuntalajien edellytyksistä ja vaatimuksista jokaisella ihmisellä on melko hyvä käsitys. Retkillämme ja järjestämissämme aktiviteeteissa noudatetaan Suomessa tunnettuja turvallisuuskäytäntöjä ja omia hyväksi havaitsemiamme menettelytapoja. Näistä oppaat kertovat suullisesti ennen toimintojen aloittamista. Asiakkaan toivomuksesta teemme kirjallisen turvallisuussuunnitelman kustakin tapahtumasta sovitussa laajuudessa erillismaksusta 40 €/h, sis. 24% alv:a.

Mikäli varaus perutaan 28-14 päivää ennen palvelun alkamista, perimme peruutuskuluina 25 % palvelun kokonaishinnasta. 14 päivää – 48 tuntia ennen palvelun alkamista perutuista varauksista perimme peruutuskuluina 50 % palvelun kokonaishinnasta. Mikäli sopimus puretaan myöhemmin tai asiakas ei ilmoita yrittäjälle ennen palvelun alkamista, ettei hän käytä palvelua, yrittäjällä on oikeus periä palvelun koko hinta.

Hintoihimme lisätään alv, joka liikuntaohjelmista on 10 %, muista palveluista 24%. Retket laskutetaan jälkikäteen 8 vrk:n maksuajalla tilausvahvistuksessa ilmoittamanne osanottajamäärän mukaan.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail