Valmennusta ryhmille

Hiking Travel tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa monelaista valmennusta isommillekin ryhmille. Lajivalikoimamme kattaa niin melonnan, juoksun, maastopyöräilyn, hiihdon kuin kahvakuulailun. Tilauksesta voit kysyä myös muita lajeja.

Melonta

Tule ja koe melonnan ilo! Järjestämme 2 h melonnanohjauksia tilauksesta ryhmille. Kiintopisteenä toimii vajamme Näsijärven rannalla Kaupinojalla. Tarvittaessa voimme tuoda ohjauksen myös muihin kohteisiin lisähinnasta. Ohjauksen aikana tutustumme kaikkiin melonnan perustekniikoihin ja annamme eväitä jatkoharjoitteluun omatoimisesti. Tässä on kiva tapa viettää kaunista kesäpäivää vesillä!

Hinta sisältäen kaluston on 30 e/henk. (sis. alv.). Yhden ryhmän maksimikoko on 20 henk.

Johdatus maastopyöräilyyn

Kaksi tuntia kestävässä tapahtumassa tarjoamme osallistujille kipinän maastopyöräilyyn. Tapahtumassa esittelemme maastopyöräilyssä tarvittavat välineet, opastamme keskeiset lajitekniikat ja harjoittelemme niitä lähimaastossa. Yhden ryhmän maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä, vuokrapyöriä riittää kuudelle osallistujalle.

Hinta ilman pyörävuokraa on 30 e/henk. + alv. Pyörävuokran hinta on 15 euroa (sis. alv.)

Juoksutekniikan ydinkohdista lisäpuhtia harjoitteluun

Kaksi harjoituskertaa kestävän kurssin jälkeen osallistujat hallitsevat ne seikat, joiden avulla juokseminen on sekä turvallista että tehokasta. Kurssin jälkeen osallistujat saavat tekemistämme harjoitteista sähköpostimuistion, jonka avulla opit jäävät hyvin muistiin.

Kurssin sisältö on tiivistetysti seuraava:

  • Juoksijan koordinaatioharjoitteet
  • Henkilökohtaiset neuvot juoksutekniikan kehittämiseen
  • Harjoitemuistio sähköpostitse

Yhden ryhmän maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä. Kurssin hinta on 35 e/henk. + alv.

Johdatus polkujuoksuun

Polkujuoksu (trail running) on saanut viime vuosien aikana runsaasti huomiota ja uusia harrastajia. Poluilla juokseminen tarjoaa monipuolisia haasteita keholle ja metsän siimeksessä mielikin virkistyy. Kaksi tuntia kestävän tapahtuman aikana kerromme polkujuoksun erityispiirteistä ja opastamme teidät konkreettisesti lajin pariin.

Aluksi teemme tasamaalla lihaskunto- ja koordinaatioharjoittelua, jonka jälkeen suuntaamme maastoon. Olemme merkanneet Kaupin urheilupuiston lähimetsään monivivahteisen reitin, jonka teille opastamme. Voitte hyödyntää reittiä siten myös omatoimisessa harjoittelussa.

Hinta on 20 e/henk. + alv. Yhden ryhmän maksimiosallistujamäärä on 30 henkilöä.

Jäntevyyttä kahvakuulailusta

Kahvakuulailu sopii harjoitusmuodoksi hyvin erilaisiin tavoitteisiin tähtääville liikkujille ja sitä voi harrastaa sekä sisällä että ulkona. Tunnin kestävän opastuksen aikana osallistuja saa kipinän lajiin ja tekniset valmiudet harrastaa lajia jatkossa omatoimisesti. Järjestäjä tuo tapahtumaan tarvittavan valikoiman kahvakuulia.

Johdatus kahvakuulailuun sisältää:

  • Henkilökohtaiset neuvot lajin perustekniikoihin
  • Kirjalliset harjoitteluohjeet

Yhden ryhmän maksimiosallistujamäärä on kahdeksan henkilöä. Mahdollista on järjestää ohjaus useammalle ryhmälle peräkkäin. Hinta on 30 e/henk. + alv.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail