fbpx

Valmennusta ryhmille

Yrityksille!

Etsittekö yrityksellenne mukavaa yhteistä urheilutekemistä, joka ei kuitenkaan jäisi vain yhteen kertaan? Meiltä on mahdollista hankkia pitkäkestoinen liikunnanohjauspalvelu ryhmille. Palvelumme pohjautuu laajaan ulkoliikunta ja urheilukokemukseemme ja se on mahdollista räätälöidä juuri teille sopivaksi. Meiltä löytyy kaikki tarvittavista välineistä ohjaukseen. Jos toivotte tekemistä sulan maan aikaan, voimme esimerkiksi suunnata ryhmänä vesille opettelemaan melonnan alkeita, tämän jälkeen kokoontua yhdessä syventämään oppeja ja kolmannella kerralla voitte lähteä melontaretkelle ohjatusti meidän kanssamme tai omalla porukallanne. Raja liikunnanohjauksien opetuksellisuuden ja mukavan retkeilyllisyyden välillä on liukuva ja asiakkaan valittavissa. Palvelua voi myös jatkaa niin, että työntekijöillä on mahdollisuus käydä vuokraamassa melontakalustoa työpaikan tukemana. Tämä voi olla juuri teille sopiva tapata lisätä henkilökunnan työhyvinvointia ja jaksamista. Ohjausta voidaan toistaa vaikka vuoden päästä tai useamminkin, liikunnassakin kertaus ja toisto on hyvästä. Lajeina voi olla kesäkaudella melonnan lisäksi esimerkiksi fatbike, juoksu, sauvakävely tai suunnistus. Talvella voimme suunnata esimerkiksi retkiluisteluradalle, hiihtoladuille, liukulumikenkäilemään tai ihan perinteiselle lumikenkäretkelle. Vaihtoehtoja siis löytyy. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Esimerkkejä hinnoittelusta: ohjaukset koostuvat 2-3 h liikunnanohjauksen tuokioita seuraavasti 2 h ohjaus/retki välineineen 33 €/henk., 3 h retki/ohjaus välineineen 45 €/henk., välinevuokrat alustavasti vuokrahinnastomme mukaan (https://hikingtravelhit.fi/vuokrahinnasto/), mutta yrityksenne sitoutuessa palveluun mahdollista saada hinnanalennusta vuokrista ja ohjauksesta yrityksenne kanssa tehtävän palvelusopimuksen laajuudesta riippuen 10-25%.

Esimerkkejä yksittäisistä ohjauksista

Hiking Travel tarjoaa monelaista valmennusta isommillekin ryhmille. Lajivalikoimamme kattaa niin melonnan, juoksun, maastopyöräilyn, suunnistuksen, sauvakävelyn kuin hiihdon, lumikenkäilyn, retkiluistelun ja liukulumikenkäilyn. Tilauksesta voit kysyä myös muita lajeja.

Melonta

Tule ja koe melonnan ilo! Järjestämme 2 h melonnanohjauksia tilauksesta ryhmille. Kiintopisteenä toimii vajamme Näsijärven rannalla Kaupinojalla. Tarvittaessa voimme tuoda ohjauksen myös muihin kohteisiin lisähinnasta. Ohjauksen aikana tutustumme kaikkiin melonnan perustekniikoihin ja annamme eväitä jatkoharjoitteluun omatoimisesti. Tässä on kiva tapa viettää kaunista kesäpäivää vesillä!

Hinta sisältäen kaluston on 33 e/henk. (sis. alv.). Yhden ryhmän maksimikoko on 20 henk.

Johdatus maastopyöräilyyn

Kaksi tuntia kestävässä tapahtumassa tarjoamme osallistujille kipinän maastopyöräilyyn. Tapahtumassa esittelemme maastopyöräilyssä tarvittavat välineet, opastamme keskeiset lajitekniikat ja harjoittelemme niitä lähimaastossa. Yhden ryhmän maksimiosallistujamäärä on 12 henkilöä, vuokrapyöriä riittää seitsemälle osallistujalle.

Hinta on 33 e/henk. (sis. alv.)

Hiihto

Kaupin ladut kutsuvat hiihtämään! Järjestämme 2 h maastohiihdon ohjauksia tilauksesta ryhmille. Hiihdonohjaukset toteutetaan tarpeiden mukaan joko Kaupin laduilla, pallokenttien läheisyydessä tai kelin ja latutilanteen salliessa Näsijärven jäällä Kaupinojalta lähtien. Tarvittaessa voimme tuoda ohjauksen myös muihin kohteisiin lisähinnasta. Ohjauksen aikana tutustumme maastohiihdon perustekniikoihin ja annamme eväitä jatkoharjoitteluun omatoimisesti. Yhdellä kerralla keskitytään joka perinteisen tai vapaan tyylin maastohiihtoon.

Hinta on 35 e/henk.  (sis. opastuksen) ja tarvittaessa välineet 10 e/henk. (sis. alv.). Yhden ryhmän maksimikoko on 20 henk.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail