Hiihto Tampere

Tarjoamme moninaisia hiihtopalveluita Tampereen Kaupissa aivan Kauppi-Niihaman ulkoilualueen hiihtolatujen vieressä. Tukikohdastamme käsin pääsee myös helposti hiihtämään Näsijärven jäälle tai tekemään omia uria Kaupin metsään. Sijaitsemme vain n. 15 min kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja meille pääsee niin henkilöautolla kuin bussilla.

Tarkemmin kulkuyhteyksistä löydät tietoa täältä:
http://hikingtravelhit.fi/yhteystiedot-ja-aukioloajat/kartta/

Olemme auki talvella vakiaukioloajoin silloin kun maastosta löytyy tarpeeksi lunta ja/tai jäätä. Samassa pisteessä hiihtopalveluidemme kanssa sijaitsee myös retkiluistinvuokraamomme ja pienimuotoinen kioski/kahvio.

Tietoa aukioloajoistamme löytyy täältä:
http://hikingtravelhit.fi/valinevuokraus/talven-aukiolo/

Meiltä käsin aukeaa monia mahdollisia hiihtoreittejä ja alueita. Alkukaudesta Kaupissa pääsee tykkilumiladulle ja kauden edetessä huollettuja latuja voi olla aina Kangasalle asti (yhteensä n. 100 km). Lisäksi Näsijärven jää tarjoaa hyvät mahdollisuudet hiihtoon. Tarkoituksenamme on ylläpitää tukikohdastamme lähtevän retkiluisteluradan yhteydessä järvilatua. Huomaa myös hankikantokelit järvellä. Kaupin metsässä voi tietenkin hiihtää myös latujen ulkopuolella lumitilanteesta riippuen. Tähän soveltuvat erinomaisesti umpihankihiihtoon tarkoitetut kynsipohjaiset vaellussukset tai modernit karvapohjasukset, joita kumpiakin meiltä löytyy vuokralle. Ja jos Kaupissa tai Näsijärvellä ei ole hiihto mahdollisuuksia, niin lähialueelta löytyy ensilumenlatuja niin Lempäälästä kuin Nokian Koukkujärveltä.

Tarkempaa tietoa Tampereen alueen laduista löytyy kaupungin mSki-palvelusta:

http://www.mski.fi/tampere/main.jsp

Hiihtopalveluihimme kuuluu niin suksien vuokraus kuin huolto sekä hiihdon tekniikkaklinikat ja tilauskurssit. Lisäksi myymme uudenmallisia umpihankihiihtoon soveltuvia karvapohjasuksia. Tukikohdastamme saa myös muita välineitä vuokralle, kuten retkiluistimia, lumikenkiä, ahkioita, potkukelkkoja ja talven joukkuevälineitä.

Tietoa talven vuokravälineistämme löytyy täältä:
https://hikingtravelhit.fi/valinevuokraus/vuokravalineet-talvi/

Ja täältä löydät vuokrahinnastomme:
https://hikingtravelhit.fi/valinevuokraus/vuokrahinnasto/

Huoltopalveluistamme ja niiden hinnoista löytyy tietoa taas täältä:
https://hikingtravelhit.fi/valinehuolto/

Olemme myös kirjoittaneet artikkelin suksien valinnasta, voitelusta ja hiihtotekniikasta, joka kiinnostanee lajia aloittavia ja jo harrastavia:
https://hikingtravelhit.fi/pohdintoja-suksien-valinnasta-ladulle-ja-sen-ulkopuolelle-suksen-huollosta-voitelusta-ja-hiihtotekniikan-perusteista/

Ja hiihtoklinikasta jota järjestämme lumen aikaan joka maanantai löytyy tietoa täältä:
https://hikingtravelhit.fi/kauppa/hiihtotekniikkaa/

Lisäksi hiihdon välinetuotteemme löydät nettikaupastamme täältä:
https://hikingtravelhit.fi/tuote-osasto/hiihtovalineet/

Suosittelemme seuraamaan myös Facebook-sivujamme, joita päivitämme aktiivisesti:
https://www.facebook.com/hikingtravelhit/

Lopuksi katsauksena soittolista YouTuben hiihtovideoistamme (painottuu pääasiassa latujen ulkopuolella tapahtuvaan hiihtoon):

Tervetuloa hiihtämään Tampereelle!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail