Aukioloajat

Olemme auki toistaiseksi seuraavalla tavalla:

11.10. klo 16-19
12.10. KIINNI
13.-15.10. klo 16-19
16.-17.10, klo 12-18 (Vohvelikahvila)
18.10. klo 16-19

Julkaisemme tulevan viikon aukioloajat aina maanantaisin.

Saatamme olla auki myös näiden aikojen ulkopuolella. Päivittäistä ajankohtaisia tietoa vuokraamostamme löytyy parhaiten Facebook-sivuiltamme.

Pysykää terveinä!

Voimme tulla myös avaamaan ovia varauksesta muina ajankohtina max. 10 € hinnasta. Hinta on ryhmäkohtainen ja riippuu kaupan suuruudesta.

Pitempiaikaisia vuokrauksia tai suuria määriä varten pyydämme teitä tekemään aina varauksen sähköpostilla: vuokraamo@hikingtravelhit.fi.

Lyhemmiksi ajoiksi, kuten iltamelontaan tai yhden päivän vuokralle kalustoa löytyy yleensä ilman varaustakin. Jos haluat tarkistaa tilanteen, voit soittaa p. 050 4147197.

Katso tarkempi sijainti ja ohjeet perille täältä.

Kuljetamme vuokravälineet myös asiakkaan haluamaan paikkaan lisäkorvauksesta (1 e/km). Tampereen keskusta-alueella pysyttäessä kertakuljetus 20 e.

Meiltä saat vuokrattua kunnon varusteet ja välineet retkeilyyn sekä moniin ulkoilulajeihin. Kalustostamme löytyy välineitä kesäksi mm. melontaan, retkeilyyn, telttailuun ja potkulautailuun. Vuokraamo sijaitsee Tampereella, Kaupissa. Kattava vuokravälinetarjontamme löytyy vuokrahinnastostamme.

Me myös myymme urheiluvälineitä kaupallamme. Meiltä löytyy moni myynnissämme oleva väline myös vuokralle. Näin voit testata tuotetta ennen ostamista. Tämän lisäksi voimme myös antaa ohjausta kyseisessä lajissa. Voimme ohjata niin oikean tekniikan saavuttamisessa kuin välineiden käytössä ja antaa hyviä vihjeitä kuinka jatkaa harrastusta omatoimisesti. Meillä myynnissä olevat välineet löytyvät nettikaupastamme.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail