Aukioloajat

Olemme auki toistaiseksi seuraavalla tavalla:

Kaupinojan vuokraamo

19.-22.2. klo 10-18
23.-25.2. klo 10-19
26.2. klo 10-18

Osoite: Kaupinpuistonkatu 4 & 6

Julkaisemme tulevan viikon aukioloajat aina alkuviikosta.

Saatamme olla auki myös näiden aikojen ulkopuolella. Päivittäistä ajankohtaisia tietoa vuokraamostamme löytyy parhaiten Facebook-sivuiltamme.

Voimme tulla myös avaamaan ovia varauksesta muina ajankohtina max. 10 € hinnasta. Hinta on ryhmäkohtainen ja riippuu kaupan suuruudesta.

Pitempiaikaisia vuokrauksia tai suuria määriä varten pyydämme teitä tekemään aina varauksen sähköpostilla: vuokraamo@hikingtravelhit.fi.

Lyhemmiksi ajoiksi, kuten iltamelontaan tai yhden päivän vuokralle kalustoa löytyy yleensä ilman varaustakin. Jos haluat tarkistaa tilanteen, voit soittaa p. 050 4147197 (Kaupinoja) ja p. 050 5519707 (Varala).

Kuljetamme vuokravälineet myös asiakkaan haluamaan paikkaan lisäkorvauksesta (1,15 e/km). Tampereen keskusta-alueella pysyttäessä kertakuljetus 20 e.

Meiltä saat vuokrattua kunnon varusteet ja välineet retkeilyyn sekä moniin ulkoilulajeihin. Kalustostamme löytyy välineitä kesäksi mm. melontaan, retkeilyyn, telttailuun ja potkulautailuun. Vuokraamo sijaitsee Tampereella, Kaupissa. Kattava vuokravälinetarjontamme löytyy vuokrahinnastostamme.

Me myös myymme urheiluvälineitä kaupallamme. Meiltä löytyy moni myynnissämme oleva väline myös vuokralle. Näin voit testata tuotetta ennen ostamista. Tämän lisäksi voimme myös antaa ohjausta kyseisessä lajissa. Voimme ohjata niin oikean tekniikan saavuttamisessa kuin välineiden käytössä ja antaa hyviä vihjeitä kuinka jatkaa harrastusta omatoimisesti. Meillä myynnissä olevat välineet löytyvät nettikaupastamme.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail