Kesän lajit

Kesällä pääasiallisin tarjontamme on melonnan parissa. Järjestämme melontakoulutusta kaikille, aloittelijoista alan ammattilaisiin lukien.

Järjestämme kuitenkin myös muuta kesäohjelmaa:
Potkulautaretki
Patikkaretkeilykurssi

Keväällä alkavat jälleen suositut melonnanohjauksemme.
Tule oppimaa perusteet tai kehitä taitojasi ammattitaitoisessa koulutuksessa. Saat eväitä kohti turvallisempia ja teknisesti parempia melontatapoja.

Katso myös koskimelontakurssit:

Koskimelonnan alkeiskurssi
Koskimelonnan jatkokurssi
ja
Eskimoklinikat!

Mukana myös SUP (Stand Up Paddling)!

Ja erityisesti ohjauksiimme osallistuneille:
päiväretket
Tampere by Kayak (lyhyt)
Tampere by Kayak – Round Tour (pitkä)
jokimelontaretkiä

yönyliretket
merimelontaretkiä
retkimelonnan peruskurssi

Hitissä on pätevyyksiä järjestää niin Suomen Melontakouluttajat ry:n kuin Suomen melonta- ja soutuliiton vaatimusten mukaisia ohjaaja-, opas-, ja kouluttajakoulutuksia.

Pekka Tyllilä on Suomen Melontakouluttajat ry:n hallituksen jäsen ja melontakouluttaja. Tapio Tyllilä on myös Melontakouluttajat ry:n melontakouluttaja ja lisäksi hänellä on Suomen melonta- ja soutuliiton kouluttajapätevyys. Tapio voi ottaa myös vastaan yleiseurooppalaisen mallin mukaisia EPP (Euro Paddle Pass) taitotestejä.

Voimme siis kouluttaa niin Melontakouluttajat ry:n vaatimusten mukaisia melontaohjaajia ja -oppaita kuin myös Melonta- ja soutuliiton ohjaajia- ja oppaita. Löydät meillä tarjolla olevat avoimet koulutukset ja ennakkovaatimuksena olevat taitotestit täältä:

Avoimet taitotestit
Melontaohjaaja (Suomen Melontakouluttajat)
Melontaopas (Suomen Melontakouluttajat)

Pekka on kirjoittanut verkkoon laajan virkistysmelontaa koskevan oppimateriaalin. Yhteistyössä Opetusministeriö, Suomen Kanoottiliitto, Lapin Urheiluopisto ja Wasalab Oy.
Osoitteesta: http://melonta.wasalab.com, löytyy tietoa melontaan liittyvistä varusteista, tekniikoista, turvallisuudesta ja melontaretkeilystä.

Teksti on jaettu kolmeen palstaan: oikea itseopiskelevalle perusmelojalle, keskimmäinen melonnan opetukseen ja vasen koskee kanoottiliiton koulutusjärjestelmää ja muita hallinnollisia asioita.

Sisällysluettelon avulla voit hypätä haluamasi otsikon alle. Kunkin palstan otsikoiden yläpuolella olevista linkeistä voit pakottaa muut palstat saman otsikon alle.

Käy katsomassa ja lue! Opit varmasti jotain uutta.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail