Melonta Tampere

Hiking Travel, Hitillä on melontatukikohta Näsijärven rannalla aivan Tampereen keskustan kupeessa. Tukikohta sijaitsee Kaupinojalla ja koostuu kanoottivajastamme ja Bikini Baari nimisestä rakennuksesta. Matkaa Tampereen keskustasta Kaupinojalle on n. 4 kilometriä. Lähelle pääsee myös paikallisbussilla. Bikini Baarilla on aloitettu pienimuotoinen kioskitoiminta kesällä 2017.

Tietoa aukioloajoistamme löytyy täältä:
https://hikingtravelhit.fi/valinevuokraus/aukioloajat/

Kartta ja suuntaohjeita löytyy täältä:
http://hikingtravelhit.fi/yhteystiedot-ja-aukioloajat/kartta/

Vajaltamme aukeaa pohjoiseen toinen Näsijärven suurista selkävesistä, Näsiselkä. Suojaisampaa melontavettä on itään Aitolahden suuntaan. Lähikohteista suosituimpia ovat Tapatoran saari (mahdollisuus leirinuotioon) ja Uittotunnelin kahvila (http://www.kahvilaepila.com/uittotunneli_kahvila.html). Muita mahdollisia kohteita ovat Lassinlinna, Sorilanjoki, Rauhaniemen uimaranta, Mustalahden satama, Kattilasaari ja Pallosaari. Pidemmille retkille löytyy melottavaa pohjoiseen päin useamman sadan kilometrin verran. Myös leiripaikkoja on sopivilla etäisyyksillä toisistaan pidempää retkeä varten. Tilauksesta kuljetamme kalustoa ja melojia – myös muihin vesistöihin.

Tarkemmin alueen melontakohteista ja reiteistä löytyy tietoa täältä:
Melonta ja retkiluistelu, kohdekartta ja -kuvaukset

Vuokraamme Kaupinojalta kesäisin kaikenlaisia kanootteja ja kajakkeja sekä SUP-lautoja. Muina liikuntavälineinä meiltä löytyy  potkulautoja Kaupin ulkoilureiteillä viilettämiseen tai kävelysauvoja rauhallisempaan menoon.

Olemme kirjoittaneet Kaupinojalta melontavälineitä vuokraaville uuden turvallisuusohjeen, johon olisi hyvä tutustua ennen vesille lähtöä:
Kaupinojan melonnan turvallisuusohje

Kattavampaa tietoa vuokravälineistämme löydät täältä:
http://hikingtravelhit.fi/valinevuokraus/vuokravalineet-kesa/

Ja vuokravälinehinnastomme löytyy täältä:
http://hikingtravelhit.fi/valinevuokraus/vuokrahinnasto/

Järjestämme myös melontakoulutusta ja retkiä niin Kaupinojan vajamme lähivesillä kuin muissa kohteissa (esim. koskimelontakurssit ja jokiretket).

Tarkempaa tietoa näistä löytyy nettikaupastamme:
http://hikingtravelhit.fi/tuote-osasto/ohjausta-ja-opetusta/
http://hikingtravelhit.fi/tuote-osasto/retket-ja-ohjelmat/

Lisäksi kannattaa seurata Facebook-sivujamme, joita päivitämme aktiivisesti:
https://www.facebook.com/hikingtravelhit/

Tervetuloa melomaan Tampereelle!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail