Kanootti

Kokoamme tälle sivulle erilaista omakohtaista ja käytännössä testattua tietoutta kanooteista: tietoa kanoottien erilaisista valmistusmateriaaleista ja tekniikoista, kanoottien käyttöominaisuuksista ja tekniikkaoppeja itse melontaan kanootilla.

Hitin ydintiimiin kuuluvilla Pekka ja Tapio Tyllilällä on yhteensä useampien kymmenien vuosien kokemus melonnasta monissa muodoissaan ja avokanoottimelonta on tämän kokemuksen ydinalueella. Pekka on aikoinaan johtanut monia useampipäiväisiä kanoottiretkikuntia Lapin erämaajoilla. Näillä retkillä käytettiin Pekan kehittämää Miilu kanoottia. Myöhemmin 2000-luvun alussa Miilu kanootin pohjalta luotiin C6 Teno 2000 suurkanootti. Tämä malli on yhä tuotannossa, nykyään vain nimellä Hit Kiili C6.

Olemme olleet mukana avokanoottimelonnan koulutuksen kehittämisessä niin aikoinaan Suomen Kanoottiliitossa, kuin nykyään Suomen Melontakouluttajissa. Oman yrityksemme nimissä olemme myös edistäneet suurkanoottimelontatietoutta ja -koulutusta.

Ensimmäinen artikkelimme kanoottitietoudesta käsittelee kanootin valintaa ja siihen liittyviä taustaseikkoja ja seurauksia: https://hikingtravelhit.fi/avokanootin-valinta/

Meiltä myynnissä olevat kanootit löydät täältä:
https://hikingtravelhit.fi/tuote-osasto/kanootit-ja-kajakit/page/2/

Ja tässä soittolista meidän YouTuben videoihin kanoottimelonnasta:

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail