Opastus Tampere

Hiking Travel, Hit toteuttaa Tampereella teemallisia opastuksia. Voit perehtyä kaupungin maineikkaaseen teollisuushistoriaan, vetovoimaisiin kohteisiin, mielenkiintoisiin museoihin tai upeaan luontoon ja mahtaviin maisemiin niin kävellen, potkulautaillen, Nyssen kyydissä kuin vesielementistä käsin, meloen tai talvella luistellen tai potkukelkkaillen.

Opastukset voimme toteuttaa suomen lisäksi englanniksi, saksaksi, ruotsiksi, venäjäksi ja ranskaksi. Tarvittaessa voimme järjestää kuljetuksen asiakkaan toimipaikasta kohteeseen, liittää tuotteeseen erilaisia muita palveluja, kuten kahvit/ruokailun, saunan+muuta ohjelmaa.

Ensinnä alla ryhmille suunnatut opastuksemme. Vielä alempaa löytyvät vaihtoehtomme yksittäisille asiakkaille.

Maista Mansen maut (Visit Finlandin Kulttuurimatkailun kärkituote 2017)

Tutustu Tampereeseen aitojen makujen: oivallisten oluiden, viettelevien viinien, kiehtovien ginien, maistuvan makkaran ja juurevan paikallisruuan avulla.

Kävelykierros kaupungin keskustassa on täynnä mukavia yllätyksiä, rentoa meininkiä, poreilevaa iloa ja mieliinpainuvia makuelämyksiä ympäri vuoden.

Koe Manse maistuvimmillaan!

Voit valita joko olut- ja tai viiniteemaisen retken. Oluissa maistellaan Nordic Breweryn paikallisia oluita, mm. Suomi100-statuksen saanutta metsäisen hienostunutta Havu-olutta. Viiniretkellä maisteltavina on pälkäneläisen Rönnvikin viinitilan marjaviinejä. Olutretki alkaa kokoontumisella Bookers Express baarissa (Hämeenkatu 14) ja viiniretki Deli 1909 &Wine Barissa (Puutarhakatu 11). Maistiaiset nautitaan Gastropub Nordicissa ja retki päättyy kolmen ruokalajin päivälliseen Kievari Kahdet Kasvot ravintolassa.

Ryhmäkoko: 4-50 henkilöä.

Kuljetus: Nysseliput kuuluvat hintaan. Tarvittaessa erillismaksusta tilausbussi.

Tarjoilut/ruokailu: Bookers Express Bar: Sahtimaistajaiset/Deli 1909 & Wine Barissa kouhujuoma, Gastropub Nordic: 3 oluen/viinin maistajaiset, Kievari Kahdet Kasvot: 3 ruokalajin illallinen, ruokaryypyksi suomalaista Giniä ja 2 ruokajuomaa. Alkoholijuomat voidaan tarvittaessa vaihtaa alkoholittomiin virvoikkeisiin. Ruokailujen yhteydessä on mahdollista ostaa omakustanteisesti lisää ruokajuomia.

Kesto: kokonaiskesto 3 tuntia+päivällinen.

Hinta: 65 € / henk sis. alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden (ei 24.-25.12.).

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa, ruotsi, venäjä ja ranska.

Muuta: Tuote on muunneltavissa. Reitti valitaan retken teeman mukaan ja teemana voi olla mm. Tampereen teollinen historia, Manserock, Tampere – kahden veden ja laajojen metsien keskellä, Tampere 1918, Naisten Tampere, Teatterikaupunki Tampere, Tampere – koulujen ja tieteen keskus jne…

Tornien Tampere – tyylikkäämpi tapa tutustua Tampereeseen

Retki kuljettaa osallistujat Tampereen kolmen tornin: Pyynikin- tornin, Torni -hotellin ja Näsinneulan kautta tutustumaan oppaan johdolla Tampereen historiaan ja kehitykseen. Retki on mahdollista toteuttaa lyhyenä, noin 3 h versiona tai pidempänä koko päivän kestävänä, täyden palvelun kokonaisuutena.

Ryhmäkoko: minimi 4 henkilöä, maksimi 25 henkilöä

Kuljetus: Sisältää Nyssematkan, tarvittaessa lisäkuljetus sopimuksen mukaan.

Tarjoilut: Sopimuksen mukaan valittavissa: tervetulokahvit ja munkki Pyynikin näkotornilla, lounaskeitto/smoothie Torni -hotellin Moro Baarissa, päiväkahvit Villa Sofiassa ja lounas/päivällinen ravintola Näsinneulassa.

Kesto: Sopimuksen mukaan, minimi 2,5 tuntia.

Hinta: 50 € – 200 €/ henkilö

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Varusteet: Välineet (tarvittaessa kävelysauvat ja potkulaudat) sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista pukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa

Patruunan jalanjäljissä – herrasmiesseikkailu Finlaysonilla

Ryhmä tapaa oppaan Tallipihalla, josta retkelle otetaan alkuvauhdit nauttimalla tervetulokahveet ja nisuset. Oppaana toimiva pumpulinakka tai tehtaan nöösipoika johdattelee parituntisen kierroksen aikana osanottajat Tampereen hohdokkaaseen teollisuusperinteeseen. Tarinoista tulevat tutuiksi niin sissipäälliköt Rooth ja Spoof kuin patruuna Wilhelm von Nottbeck tai ”pumpulissa” työskennellyt Väinö Linnakin. Matkaa Finlaysonin kapeilla kujilla ja Siperian käytävillä tehdään joko jalan tai vauhdikkaammin potkulaudoilla. Retki päättyy olutmaistajaisiin (ja ruokailuun) panimoravintola Plevnaan / Gastropub Tuulensuuhun.

Retkeen voidaan liittää käynti Työväen Keskusmuseo Werstaassa tai Viestintämuseo Rupriikissa.

Ryhmäkoko: Potkulautaretki max. 20 osanottajaa, kävelyretkillä max. 60 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta

Tarjoilut/ruokailu: Retkeen sisältyy tervetulokahvit ja olutmaistajaiset, ruokailu lisämaksusta

Kesto: 2 – 4 h

Hinta: 640 €/ 20 henk. + 15 €/henk. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista, muut varusteet järjestäjiltä.

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti, saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti.

Muuta: Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille, myös liikuntarajoitteisille.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Liikunnallisia opastuksia

Ryhmien lisäksi toteutamme opastuksia myös yksittäisille asiakkaille. Nämä opastukset sisältävät yleensä myös liikunnallisen elementin. Liikunnalliset opastukset ovat saatavissa suomeksi tai englanniksi.

Potkulautailua Kaupissa

Tamperekierros

Retkiluistelun ohjausta

Lumikenkäilyretki

Lyhyet kanoottiretket

Tampere by Kayak

Tampere by Kayak – Round Tour

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail