Kesän aukioloajat

Meiltä saat vuokrattua kunnon varusteet ja välineet retkeilyyn sekä moniin ulkoilulajeihin. Kalustostamme löytyy välineitä kesäksi mm. melontaan, retkeilyyn, telttailuun ja potkulautailuun. Vuokraamo sijaitsee Tampereella, Kaupissa.

Me myös myymme urheiluvälineitä kaupallamme. Meiltä löytyy moni myynnissämme oleva väline myös vuokralle. Näin voit testata tuotetta ennen ostamista. Tämän lisäksi voimme myös antaa ohjausta kyseisessä lajissa. Voimme ohjata niin oikean tekniikan saavuttamisessa kuin välineiden käytössä ja antaa hyviä vihjeitä kuinka jatkaa harrastusta omatoimisesti.


Alla syyskuun 2.10. MUUTTUNEET aukioloajat. Voimassa tästä eteenpäin:

Ma-pe klo 14-19.
La-su klo 12-19.

Muutoksia varten pidä silmällä myös Facebook-sivujamme.

Jatkamme aukioloa syksyllä keleistä riippuen.

Pitempiaikaisia vuokrauksia tai suuria määriä varten pyydämme teitä tekemään aina varauksen sähköpostilla: vuokraamo@hikingtravelhit.fi.

Lyhemmiksi ajoiksi, kuten iltamelontaan tai yhden päivän vuokralle kalustoa löytyy yleensä ilman varaustakin. Jos haluat tarkistaa tilanteen, voit soittaa p. 040 7457803 (Tapio).

Katso tarkempi sijainti ja ohjeet perille täältä.

Hinnat.

Olemme auki myös muina aikoina erikseen sovitusti. Vuokraus ja palautus päivystysaikojen ulkopuolella +10 e palvelumaksusta/käynti!

Kuljetamme vuokravälineet myös asiakkaan haluamaan paikkaan lisäkorvauksesta (1 e/km). Tampereen keskusta-alueella pysyttäessä kertakuljetus 20 e.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail