Pikkujouluohjelmat Tampere

Maista Mansen maut (Visit Finlandin Kulttuurimatkailun kärkituote 2017)

Tutustu Tampereeseen aitojen makujen: oivallisten oluiden, viettelevien viinien, kiehtovien ginien, maistuvan makkaran ja juurevan paikallisruuan avulla.

Kävelykierros kaupungin keskustassa on täynnä mukavia yllätyksiä, rentoa meininkiä, poreilevaa iloa ja mieliinpainuvia makuelämyksiä ympäri vuoden.

Koe Manse maistuvimmillaan!

Voit valita joko olut- ja tai viiniteemaisen retken. Oluissa maistellaan Nordic Breweryn paikallisia oluita, mm. Suomi100-statuksen saanutta metsäisen hienostunutta Havu-olutta. Viiniretkellä maisteltavina on pälkäneläisen Rönnvikin viinitilan marjaviinejä. Olutretki alkaa kokoontumisella Bookers Express baarissa (Hämeenkatu 14) ja viiniretki Deli 1909 &Wine Barissa (Puutarhakatu 11). Maistiaiset nautitaan Gastropub Nordicissa ja retki päättyy kolmen ruokalajin päivälliseen Kievari Kahdet Kasvot ravintolassa.

Ryhmäkoko: 4-50 henkilöä.

Kuljetus: Nysseliput kuuluvat hintaan. Tarvittaessa erillismaksusta tilausbussi.

Tarjoilut/ruokailu: Bookers Express Bar: Sahtimaistajaiset/Deli 1909 & Wine Barissa kouhujuoma, Gastropub Nordic: 3 oluen/viinin maistajaiset, Kievari Kahdet Kasvot: 3 ruokalajin illallinen, ruokaryypyksi suomalaista Giniä ja 2 ruokajuomaa. Alkoholijuomat voidaan tarvittaessa vaihtaa alkoholittomiin virvoikkeisiin. Ruokailujen yhteydessä on mahdollista ostaa omakustanteisesti lisää ruokajuomia.

Kesto: kokonaiskesto 3 tuntia+päivällinen.

Hinta: 65 € / henk sis. alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden (ei 24.-25.12.).

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa, ruotsi, venäjä ja ranska.

Muuta: Tuote on muunneltavissa. Reitti valitaan retken teeman mukaan ja teemana voi olla mm. Tampereen teollinen historia, Manserock, Tampere – kahden veden ja laajojen metsien keskellä, Tampere 1918, Naisten Tampere, Teatterikaupunki Tampere, Tampere – koulujen ja tieteen keskus jne…

Kaupinmetsän mysteeri

Kaupin metsissä tapahtuu kummia. Ilkikurinen metsänväki on lumonnut kaupunkiväen ikiaikaisilla värssyillä. Vapaudu metsänpeitosta ja selvitä Kaupinmetsän mysteeri! Ehkä löydät aarteen alta aarnivalkeiden?

Rohkeutta, voimaa, viisautta ja yhteistyötaitoja mittaava metsäseikkailu yhdistää kiehtovalla tavalla suomalaista mytologiaa, kansanperinnettä ja ongelmanratkaisua.

Ryhmäkoko: max. 30 henk.

Kuljetus: Kuljetus paikan päälle ja pois tarvittaessa sopimuksen mukaan.

Tarjoilut: Ohjelmaan kuuluu aina kuuma juoma. Palveluun voidaan lisätä virvokkeita ja aterioita.

Kesto: 1-3 tuntia, riippuen valitusta ohjelmasisällöstä.

Hinta: 45 €/henk. sis. 10% alv.

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista pukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Muuta: Tuotteeseen voidaan sisällyttää myös sauna ja opastus suomalaiseen saunakulttuuriin ja -perinteisiin.

Pikkujoulut Pikku-Ahvenistolla

Pikku-Ahvenisto on Ylöjärven kaupungin omistama juhlatalo vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Se tarjoaa viehättävän ympäristön tunnelmallisen juhlan viettämiseen. Jouluisasti pukeutuneet emäntämme/isäntämme ottavat ryhmän vastaan Kultatien parkkipaikalla. Osanottajille jaetaan kynttilälyhdyt joiden valossa kävellään laavulle. Nuotion loisteessa nautitaan tervetuloglögit. Matka jatkuu pienen suppajärven toiselle puolen kynttilöin valaistua polkua Pikku-Ahveniston talolle.

Illanvietto aloitetaan yhteisillä kisailuilla (esim. Pirunnyrkin rakentaminen, Valehtelijoiden Klubi, Onks Tiatoo-visailu ja Arvokkaan lastin kuljetus) tai stand-up koomikon esityksellä. Sen jälkeen onkin maittavan aterian vuoro.

Ruokailun jälkeen iltaa voidaan jatkaa karaoke-tanssein tai ryhmän omalla ohjelmalla. Tarvittaessa myös Joulupukki vierailee lahjoja jakamassa.

Ryhmäkoko: Maksimissaan 50 henkilöä.

Kuljetus: Hinta sisältää kuljetuksen Tampereelta ja takaisin. Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen myös muualta.

Tarjoilut/ruokailu: Jouluateria nautitaan seisovasta pöydästä. Tässä esimerkki yhteistyökumppanimme Linkosuon Juhlapalvelujen kokoamasta ateriasta: Kylmäsavulohi, ranskalainen yrttikastike, Talon sinappisilakat, Tilliperunat, Kananmunat viherpedillä, Lihapyörykät, Paahtopaisti ja tomaattisalsa, Kanadan kanasalaatti, Marinoitu papu-vihannessalaatti, Kreikkalainen salaatti, Viher-melonisalaatti, Porsaan filè ja konjakkikermakastike, Kasvisgratiini, Tamperelainen leipälajitelma + levitteet, Kartanokalja, maito, kahvi / tee + juhlakakku ja herrasväenleivät. Sopimuksesta läpilaskutuksena myös viini, siideri ja olut.

Kesto: Sisällöstä riippuen kolmesta (3) tunnista eteenpäin. Pikku-Ahvenistolta on poistuttava viimeistään klo 23.

Hinta: alkaen 1500 €/ryhmä + 32 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne.

Varusteet: Mikäli ohjelma aloitetaan tunnelmallisella lyhtykävelyllä lämpimät kävelykengät ja lämmin ulkovaatetus ovat tarpeen. Ohjelma ei edellytä erityisvarusteita.

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Pikkupiirin juhlat laavulla

Tunnelmallinen pikkujoulu voidaan toteuttaa pienelle (maksimissaan 20 henkilön) ryhmälle luonnonläheisesti joko Ylöjärven harjulla Pikku-Ahveniston laavulla, Soljosten keittokatoksella Seitsemisen kansallispuistossa, tai Riuttaskorven retkeilyalueella Haukijärven keittokatoksella. Juhla luodaan pimeyden keskelle elävän tulen: nuotion, jätkänkynttilöiden ja lyhtyjen avulla. Lähipuiden oksilla helisevät kulkuset. Ohjelmaksi riittää hiljainen lyhtykävely. Juhlassa voi myös esiintyä pelimanni.

Metsäisen herkullinen ateria valmistetaan osaottajien nähden nuotiolla ja nautitaan heti. Riuttaskorvessa tilaisuuteen voidaan liittää saunominen.

Ryhmäkoko: Maksimissaan 20 henkilöä.

Kuljetus: Hinta sisältää kuljetuksen Tampereelta ja takaisin. Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen myös muualta.

Tarjoilut/ruokailu: Erähenkinen ateria (esim. riistapata ja hunajahaudutettuja juureksia) valmistetaan tuoreista raaka-aineista toiveittenne mukaan.

Kesto: Pikku-Ahvenisto minimissään 3 h, Seitsemisessä ja Riuttaskorvessa matkoineen minimissään 5 h.

Hinta: Pikku-Ahvenistolla alkaen 1500 €/ryhmä + 35 €/henkilö, Seitsemisessä ja Riuttaskorvessa 2250 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne.

Varusteet: Sään mukainen ulkoilupukeutuminen (erityisesti lämpimät jalkineet).

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Pikkujoulut Pinsiössä

Bussi noutaa osallistujat sovitusta paikasta Urkin Piilopirtille Pinsiöön. Pikkujoulut aloitetaan nauttimalla lämmintä glögiä ja pipareita, samalla on tarvittaessa mahdollsiuus vaihtaa säänmukainen ulkoiluvaatetus (tarvittaessa mahdollisuus vuokrata lämpimiä varusteita). Tilaisuus on jaettu kolmeen eri osaan: pirteään ulkoliikuntaan, rentouttavaan saunomiseen tai hemmotteluhoitoihin ja nautinnolliseen iltajuhlaan illallisineen.

Liikunnalliseen ulko-ohjelmaan sopii pikkujoulun kunniaksi mm. sauvakävely läheiselle Nancy Holtin suunnittelemalle ympäristötaideteokselle ”Yltä ja Alta”. Juhlan kunniaksi teos on tunnelmavalaistu ulkotulin ja jätkänkynttilöin. Vauhdikkaampaa menoa haluavat saavat koetella taitojaan esim. ihmishississä, korikiipeilyssä, heinäpaalin heitossa ja kynttiläviestissä.

Kisailujen jälkeen rannassa odottavat savusaunan leppeät löylyt. On myös mahdollista saada saunan tilalle lyhyt hemmotteluhoito (jalkakylpy, lyhyt kasvohoito, kevyt meikkaus ja kampaus). Tämä sopii esim. ryhmille, joissa on paljon miehiä ja vain muutama nainen. Suihkun jälkeen naisille voidaan järjestää hemmottelua sillä välin kun miehet saunovat.

Lopuksi kaikki siirtyvät Urkin Piilopirtin Paviljonkiin pikkujouluillallisille. Tilaisuuteen on mahdollista liittää erilaista ohjelmaa, kuten musiikkia, stand up -esitys, karaokea ja tanssia.

Tilausbussi palauttaa osallistujat illan päätteeksi sovittuun paikkaan.

Ryhmäkoko: 12 – 80 henkilöä

Kuljetus: Asiakkaan ilmoittamasta kohteesta tilausbussilla.

Tarjoilut/ruokailu: Tervetuloglögit ja pipari, pikkujouluillallinen. Urkin Piilopirtillä on anniskeluoikeudet, sauna ja ruokajuomat sovitaan tilauksen yhteydessä.

Kesto: 5 – 8 tuntia. Matka Tampereelta noin puoli tuntia – 40 min.. Aktiviteetit osanottajien määrästä riippuen 1,5 – 2 h, sauna 1 – 2 h, ruokailu vähintään 1 h, ohjelmallinen ruokailu 2 – 3 h, paluukuljetus 30 – 40 min.

Hinta: Alkaen 2100 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika, teemaa muuttaen ympäri vuoden.

Varusteet: Välineet sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Tarvittaessa mahdollisuus vuokrata ulkoiluun sopivia asusteita.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Hevostelua Pikkujouluissa

Tilausbussi noutaa ryhmän sovitusta kohteesta Teivon raviradalle, jossa aluksi tutustuminen tallialueeseen asiantuntevan oppaan johdolla. Sen jälkeen siirrytään seuraamaan raveja VIP-katsomoon. Paikalla on asiantuntija opastamassa raviveikkaukseen, jokainen osallistuja saa käyttöönsä sovitun määrän peliseteleitä. Ravien lomassa nautitaan pikkusuolaista. Paketti voi myös sisältää juomalipukkeita.

Ravien päätyttyä klo 20.30 ryhmä siirtyy bussilla Pikku-Ahveniston juhlatalolle, jossa loppumatka ajetaan hevoskieseissä jätkänkynttilöiden ja ulkotulien valaistessa tienvartta.

Perillä odottaa Ideavispilät Oy:n Anteron ideoima maittava pikkujouluillallinen uudistettuine ruokalajeineen ja hyvine juomineen. Ilta päättyy karaoketansseihin.

Paketti on tilattavissa vain ravi-iltoina, päivämäärät löydät tästä linkistä: http://www.teivonravit.fi/ajankohtaista/index.html

Ryhmäkoko: 12 – 50 henkilöä.

Kuljetus: Asiakkaan ilmoittamasta kohteesta tilausbussilla.

Tarjoilut/ruokailu: Alkupalapöytä Teivossa, tervetuloglögit, pikkujouluillallinen. Ruokajuomat sovittava tilauksen yhteydessä.

Kesto: 6 – 8 tuntia. Matka Tampereelta noin puoli tuntia. Opastettu tutustuminen teivon alueeseen noin 1 h, ravit 2,5 h, Pikku-Ahveniston ohjelma vähintään 1,5 h, paluukuljetus 30 min.

Hinta: Alkaen 2100 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika, teemaa muuttaen ympäri vuoden, Pikku-Ahveniston ollessa suljettuna ravien jälkeinen tilaisuus Ravintola Keitaassa Ylöjärvellä.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Tornien Tampere – tyylikkäämpi tapa tutustua Tampereeseen

Retki kuljettaa osallistujat Tampereen kolmen tornin: Pyynikin- tornin, Torni -hotellin ja Näsinneulan kautta tutustumaan oppaan johdolla Tampereen historiaan ja kehitykseen. Retki on mahdollista toteuttaa lyhyenä, noin 3 h versiona tai pidempänä koko päivän kestävänä, täyden palvelun kokonaisuutena.

Ryhmäkoko: minimi 4 henkilöä, maksimi 25 henkilöä

Kuljetus: Sisältää Nyssematkan, tarvittaessa lisäkuljetus sopimuksen mukaan.

Tarjoilut: Sopimuksen mukaan valittavissa: tervetulokahvit ja munkki Pyynikin näkotornilla, lounaskeitto/smoothie Torni -hotellin Moro Baarissa, päiväkahvit Villa Sofiassa ja lounas/päivällinen ravintola Näsinneulassa.

Kesto: Sopimuksen mukaan, minimi 2,5 tuntia.

Hinta: 50 € – 200 €/ henkilö

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Varusteet: Välineet (tarvittaessa kävelysauvat ja potkulaudat) sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista pukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa

Patruunan jalanjäljissä – herrasmiesseikkailu Finlaysonilla

Ryhmä tapaa oppaan Tallipihalla, josta retkelle otetaan alkuvauhdit nauttimalla tervetulokahveet ja nisuset. Oppaana toimiva pumpulinakka tai tehtaan nöösipoika johdattelee parituntisen kierroksen aikana osanottajat Tampereen hohdokkaaseen teollisuusperinteeseen. Tarinoista tulevat tutuiksi niin sissipäälliköt Rooth ja Spoof kuin patruuna Wilhelm von Nottbeck tai ”pumpulissa” työskennellyt Väinö Linnakin. Matkaa Finlaysonin kapeilla kujilla ja Siperian käytävillä tehdään joko jalan tai vauhdikkaammin potkulaudoilla. Retki päättyy olutmaistajaisiin (ja ruokailuun) panimoravintola Plevnaan / Gastropub Tuulensuuhun.

Retkeen voidaan liittää käynti Työväen Keskusmuseo Werstaassa tai Viestintämuseo Rupriikissa.

Ryhmäkoko: Potkulautaretki max. 20 osanottajaa, kävelyretkillä max. 60 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta

Tarjoilut/ruokailu: Retkeen sisältyy tervetulokahvit ja olutmaistajaiset, ruokailu lisämaksusta

Kesto: 2 – 4 h

Hinta: 640 €/ 20 henk. + 15 €/henk. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista, muut varusteet järjestäjiltä.

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti, saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti.

Muuta: Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille, myös liikuntarajoitteisille.

Aavemaista tunnelmaa – yöretki pöpelikköön

Metsä on yöaikaan erilainen elämys kuin päiväretkellä. Lähde kanssamme kuuntelemaan öisen metsän ääniä, opettelemaan pimeässä liikkumista, nauttimaan luonnosta kiireettömästi ja uudella tavalla! Huomaat, miten löydät itsestäsi ja retkikumppaneistasi aivan uusia puolia.

Aikataulusi mukaan voit valita joko Ylöjärven harjualueella sijaitsevan lähikohteen, vain noin 20 min ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Harjun komet supat ja vanha metsä luovat oivalliset puiteet eksoottiselle yöseikkailulle! Tai voit lähteä Seitsemisen kansallispuiston ikipetäjien komistamaan Multiharjun aarnimetsään kokeilemaan, onnistuisitko yön hämärissä näkemään vilauksen vanhojen tarinoiden ja uskomusten maahisista, keijuista tai peikoista.

Modernissa yöretkiversiossa testataan yösuunnistustaitojasi sekä perinteisin että uusin välinein ja varustein.

Ryhmäkoko: 10 – 50

Kuljetus: Kuljetus metsään sisältyy hintaan.

Tarjoilut/ruokailu: Kevyt nuotioevästys (nokipannukahvit, eväsleipä ja nisunen) kuuluu hintaan.

Kesto: Ylöjärven harjualueella toteutettu retki kestää 3 h, Seitsemisen kansallispuiston yöretki 5 – 7 h.

Hinta: Ylöjärven harjualueelle tehtävä retki 860 € + 5 €/hlö, Seitsemisen retki 1560 € + 5 €/hlö. Hinnat sisältävät henkilökuljetukset Tampereelta, yöretken opastuksen, nuotioevästyksen ja 24% alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden. Suosittelemme vuoden pimeintä aikaa: loka – joulukuuta.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Lisämaksusta vuokrattavissa talvihaalareita.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Lisämaksusta retkeen voidaan liittää sauna ja ruokailu sekä Seitsemisessä myös majoitus ja myöhäinen aamiainen ennen paluumatkaa. Retki sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille. Reitti voidaan suunnitella myös pyörätuolikelaajille.

Ja meillä kaikilla on niin mukavaa…

Nämä ohjelmat sopivat niin yrityksen virkistyspäiviksi, kokousten välipalaksi, pikkujouluohjelmaksi kuin muihinkin tilaisuuksiin. Tavoitteena on hauskanpito, hyvä yhteishenki ja mukava yhdessäolo. Leikit ja kisailut sopivat kaikille. Me tuomme tarvittavat välineet mukanamme.

Ohjelma on rakennettu leikkimieliseksi kisailuksi, jonka lajeina ovat: Solmi ja Yhdistä, Huojuva Talo, Käymme yhdessä ain, Pikataival, Matala KoriPallo, Valehtelijoitten Klubi ja Täsmälleen.

Ryhmäkoko: Minimi 10 henk.

Tarjoilut/ruokailu: Yhteistyökumppanimme hintojen mukaan. Ohjelma on mahdollista toteuttaa ravintoloissa ja muissa sisätiloissa. Yhteistyökumppaneinamme mm. Hatanpään Kartano, Urkin Piilopirtti, Vaihmalan Hovi, Linkosuon kahviot, Ravintola Rustholli, Tampereen Kylpylä, Marttilan Pirtti, Mobilia ja Murikka-opisto.

Kesto: 1 – 2 h

Hinta: 480 € / 10 henkinen ryhmä, 560 €/ 20 henkeä, 620 €/ 30 henkeä. Hinta sisältää 24 % alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden

Palvelukieli: Suomi, ruotsi, englanti ja saksa, ennakkovarauksesta myös ranska ja eesti

Muuta: Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille, myös liikuntarajoitteisille.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail