fbpx

Pikkujouluohjelmat Tampere

Jouluinen ruokailu

Pikkujoulukausi lähenee, ja mikä onkaan parempaa, kuin juhlistaa sitä kauden herkuilla.

Miltä kuulostaisi tunnelmallinen elämysruokailu metsän siimeksessä, iltojen jo pimetessä? Leppätulilla, ratamestarin rautaisella kokemuksella ja ohjeen mukaan loimutetut lohet, luontonoidan salaisella reseptillä valmistetut ryskäpotut ja jouluinen rosolli nuotion äärellä kutsuvat nautiskelijoita paikalle. Jälkiruuaksi jokainen pääsee paistamaan tikkupullatyyppiset joulutortut, jotka tietenkin tarjoillaan glögin kera.

Mikäli elämykseen haluaa lisätä muuta aktiviteettia, voidaan ennen ruokailua suunnata vesille melomaan. Suurkanooteilla se onnistuu turvallisesti kylmemmänkin veden aikaan.

Ryhmäkoko: minimissään 5 henk.

Kuljetus: Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen.

Tarjoilut/ruokailu: loimulohi, ryskäpottujen ja rosollin kera, sekä jälkiruuaksi tikkupullat ja glögi.

Kesto: ruokailu 1 h, melonta tuo lisäaikaa.

Hinta: jos järjestetään Kaupissa, ruokailun hinta 30€/henkilö ja 1,5-2h melonta 35€/henkilö. Tuote voidaan toteuttaa myös muualla tai melontaa esimerkiksi pidentää, jolloin osaamme kertoa hinnan paremmin tarjousta tehdessä.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne. jolloin lisukkeet muutetaan kauteen sopiviksi.

Varusteet: Sään mukainen ulkoilupukeutuminen (erityisesti lämpimät jalkineet). Ruokailun ajaksi lämmin taukotakki.

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Tarvittaessa tuote on järjestettävissä esteettömästi.

Pikkujoulurauhaa ja tunnelmaa luonnosta

Omintakeinen ja elämyksellinen pikkujoulu syntyy rauhoittumalla tunnelmaan metsän keskellä. Lyhyen metsäkävelyn aikana luontoa havainnoidaan kaikilla aisteilla, kuunnellaan metsän ääniä ja pysähdytään ihailemaan aaltojen loiskintaa Näsijärven rantakallioita vasten. Rannan tuntumassa nuotiolla nautitaan lämmin jouluglögi ja kuullaan pikkujoulurauhan julistus. Mukavissa tunnelmissa on hyvä jatkaa joululounaalle tai -päivälliselle ruokapalveluita tarjoavan yhteistyökumppanimme luo.

Ryhmäkoko: 4-30 henkilöä.

Kuljetus: Tarvittaessa erillismaksusta kuljetus Kaupinojan tukikohtaamme, josta siirrytään kävellen ruokailemaan.

Tarjoilut/ruokailu: Ohjelma sisältää jouluglögin ja piparin. Ruokailu yhteistyökumppaniemme luona lisämaksusta.

Kesto: 1 h.

Hinta: 40 € / henk. sis. alv:n.

Ajankohta: Joulun molemmin puolin.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa.

Muuta: Palvelu on esteetön.

Maista Mansen maut (Visit Finlandin Kulttuurimatkailun kärkituote 2017)

Tutustu Tampereeseen aitojen makujen: oivallisten oluiden, viettelevien viinien ja juurevan paikallisruuan avulla.

Kävelykierros kaupungin keskustassa on täynnä mukavia yllätyksiä, rentoa meininkiä, poreilevaa iloa ja mieliinpainuvia makuelämyksiä ympäri vuoden.

Koe Manse maistuvimmillaan!

Voit valita joko olut- ja tai viiniteemaisen retken. Oluissa maistellaan Nordic Breweryn paikallisia oluita, mm. Suomi100-statuksen saanutta metsäisen hienostunutta Havu-olutta. Viiniretkellä maisteltavina on pälkäneläisen Rönnvikin viinitilan marjaviinejä. Opastuksen teema on Tampereen hohrokkaassa teollisuushistoriassa. Kaupungin keskustaa esitellään aina Tammerkosken synnystä nykypäivään.

Ryhmäkoko: 4-50 henkilöä.

Kuljetus: Nysseliput kuuluvat hintaan. Tarvittaessa erillismaksusta tilausbussi.

Tarjoilut/ruokailu: Sahti/kouhujuoma, 3 oluen/viinin maistajaiset ja lopuksi 2 ruokalajin illallinen (alku- ja pääruoka tai pää- ja jälkiruoka)+2 ruokajuomaa. Alkoholijuomat voidaan tarvittaessa vaihtaa alkoholittomiin virvoikkeisiin. Ruokailujen yhteydessä on mahdollista ostaa omakustanteisesti lisää ruokajuomia.

Kesto: kokonaiskesto 3 tuntia+päivällinen.

Hinta: 82 € / henk. sis. alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden (ei 24.-25.12.).

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa.

Pikkujoulut Pikku-Ahvenistolla

Pikku-Ahvenisto on Ylöjärven kaupungin omistama juhlatalo vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Se tarjoaa viehättävän ympäristön tunnelmallisen juhlan viettämiseen. Jouluisasti pukeutuneet emäntämme/isäntämme ottavat ryhmän vastaan Kultatien parkkipaikalla. Osanottajille jaetaan kynttilälyhdyt joiden valossa kävellään laavulle. Nuotion loisteessa nautitaan tervetuloglögit. Matka jatkuu pienen suppajärven toiselle puolen kynttilöin valaistua polkua Pikku-Ahveniston talolle.

Illanvietto aloitetaan yhteisillä kisailuilla (esim. Pirunnyrkin rakentaminen, Valehtelijoiden Klubi, Onks Tiatoo-visailu ja Arvokkaan lastin kuljetus) tai stand-up koomikon esityksellä. Sen jälkeen onkin maittavan aterian vuoro.

Ruokailun jälkeen iltaa voidaan jatkaa karaoke-tanssein tai ryhmän omalla ohjelmalla. Tarvittaessa myös Joulupukki vierailee lahjoja jakamassa.

Ryhmäkoko: Maksimissaan 50 henkilöä.

Kuljetus: Hinta sisältää kuljetuksen Tampereelta ja takaisin. Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen myös muualta.

Tarjoilut/ruokailu: Jouluateria nautitaan seisovasta pöydästä. Tässä esimerkki yhteistyökumppanimme Linkosuon Juhlapalvelujen kokoamasta ateriasta: Kylmäsavulohi, ranskalainen yrttikastike, Talon sinappisilakat, Tilliperunat, Kananmunat viherpedillä, Lihapyörykät, Paahtopaisti ja tomaattisalsa, Kanadan kanasalaatti, Marinoitu papu-vihannessalaatti, Kreikkalainen salaatti, Viher-melonisalaatti, Porsaan filè ja konjakkikermakastike, Kasvisgratiini, Tamperelainen leipälajitelma + levitteet, Kartanokalja, maito, kahvi / tee + juhlakakku ja herrasväenleivät. Sopimuksesta läpilaskutuksena myös viini, siideri ja olut.

Kesto: Sisällöstä riippuen kolmesta (3) tunnista eteenpäin. Pikku-Ahvenistolta on poistuttava viimeistään klo 23.

Hinta: alkaen 1500 €/ryhmä + 32 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne.

Varusteet: Mikäli ohjelma aloitetaan tunnelmallisella lyhtykävelyllä lämpimät kävelykengät ja lämmin ulkovaatetus ovat tarpeen. Ohjelma ei edellytä erityisvarusteita.

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Pikkupiirin juhlat laavulla

Tunnelmallinen pikkujoulu voidaan toteuttaa pienelle (maksimissaan 20 henkilön) ryhmälle luonnonläheisesti joko Ylöjärven harjulla Pikku-Ahveniston laavulla, Soljosten keittokatoksella Seitsemisen kansallispuistossa, tai Riuttaskorven retkeilyalueella Haukijärven keittokatoksella. Juhla luodaan pimeyden keskelle elävän tulen: nuotion, jätkänkynttilöiden ja lyhtyjen avulla. Lähipuiden oksilla helisevät kulkuset. Ohjelmaksi riittää hiljainen lyhtykävely. Juhlassa voi myös esiintyä pelimanni.

Metsäisen herkullinen ateria valmistetaan osaottajien nähden nuotiolla ja nautitaan heti. Riuttaskorvessa tilaisuuteen voidaan liittää saunominen.

Ryhmäkoko: Maksimissaan 20 henkilöä.

Kuljetus: Hinta sisältää kuljetuksen Tampereelta ja takaisin. Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen myös muualta.

Tarjoilut/ruokailu: Erähenkinen ateria (esim. riistapata ja hunajahaudutettuja juureksia) valmistetaan tuoreista raaka-aineista toiveittenne mukaan.

Kesto: Pikku-Ahvenisto minimissään 3 h, Seitsemisessä ja Riuttaskorvessa matkoineen minimissään 5 h.

Hinta: Pikku-Ahvenistolla alkaen 1500 €/ryhmä + 35 €/henkilö, Seitsemisessä ja Riuttaskorvessa 2250 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne.

Varusteet: Sään mukainen ulkoilupukeutuminen (erityisesti lämpimät jalkineet).

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Pikkujoulut Pinsiössä

Bussi noutaa osallistujat sovitusta paikasta Urkin Piilopirtille Pinsiöön. Pikkujoulut aloitetaan nauttimalla lämmintä glögiä ja pipareita, samalla on tarvittaessa mahdollsiuus vaihtaa säänmukainen ulkoiluvaatetus (tarvittaessa mahdollisuus vuokrata lämpimiä varusteita). Tilaisuus on jaettu kolmeen eri osaan: pirteään ulkoliikuntaan, rentouttavaan saunomiseen tai hemmotteluhoitoihin ja nautinnolliseen iltajuhlaan illallisineen.

Liikunnalliseen ulko-ohjelmaan sopii pikkujoulun kunniaksi mm. sauvakävely läheiselle Nancy Holtin suunnittelemalle ympäristötaideteokselle ”Yltä ja Alta”. Juhlan kunniaksi teos on tunnelmavalaistu ulkotulin ja jätkänkynttilöin. Vauhdikkaampaa menoa haluavat saavat koetella taitojaan esim. ihmishississä, korikiipeilyssä, heinäpaalin heitossa ja kynttiläviestissä.

Kisailujen jälkeen rannassa odottavat savusaunan leppeät löylyt. On myös mahdollista saada saunan tilalle lyhyt hemmotteluhoito (jalkakylpy, lyhyt kasvohoito, kevyt meikkaus ja kampaus). Tämä sopii esim. ryhmille, joissa on paljon miehiä ja vain muutama nainen. Suihkun jälkeen naisille voidaan järjestää hemmottelua sillä välin kun miehet saunovat.

Lopuksi kaikki siirtyvät Urkin Piilopirtin Paviljonkiin pikkujouluillallisille. Tilaisuuteen on mahdollista liittää erilaista ohjelmaa, kuten musiikkia, stand up -esitys, karaokea ja tanssia.

Tilausbussi palauttaa osallistujat illan päätteeksi sovittuun paikkaan.

Ryhmäkoko: 12 – 80 henkilöä

Kuljetus: Asiakkaan ilmoittamasta kohteesta tilausbussilla.

Tarjoilut/ruokailu: Tervetuloglögit ja pipari, pikkujouluillallinen. Urkin Piilopirtillä on anniskeluoikeudet, sauna ja ruokajuomat sovitaan tilauksen yhteydessä.

Kesto: 5 – 8 tuntia. Matka Tampereelta noin puoli tuntia – 40 min.. Aktiviteetit osanottajien määrästä riippuen 1,5 – 2 h, sauna 1 – 2 h, ruokailu vähintään 1 h, ohjelmallinen ruokailu 2 – 3 h, paluukuljetus 30 – 40 min.

Hinta: Alkaen 2100 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika, teemaa muuttaen ympäri vuoden.

Varusteet: Välineet sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Tarvittaessa mahdollisuus vuokrata ulkoiluun sopivia asusteita.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Hevostelua Pikkujouluissa

Tilausbussi noutaa ryhmän sovitusta kohteesta Teivon raviradalle, jossa aluksi tutustuminen tallialueeseen asiantuntevan oppaan johdolla. Sen jälkeen siirrytään seuraamaan raveja VIP-katsomoon. Paikalla on asiantuntija opastamassa raviveikkaukseen, jokainen osallistuja saa käyttöönsä sovitun määrän peliseteleitä. Ravien lomassa nautitaan pikkusuolaista. Paketti voi myös sisältää juomalipukkeita.

Ravien päätyttyä klo 20.30 ryhmä siirtyy bussilla Pikku-Ahveniston juhlatalolle, jossa loppumatka ajetaan hevoskieseissä jätkänkynttilöiden ja ulkotulien valaistessa tienvartta.

Perillä odottaa Ideavispilät Oy:n Anteron ideoima maittava pikkujouluillallinen uudistettuine ruokalajeineen ja hyvine juomineen. Ilta päättyy karaoketansseihin.

Paketti on tilattavissa vain ravi-iltoina, päivämäärät löydät tästä linkistä: http://www.teivonravit.fi/ajankohtaista/index.html

Ryhmäkoko: 12 – 50 henkilöä.

Kuljetus: Asiakkaan ilmoittamasta kohteesta tilausbussilla.

Tarjoilut/ruokailu: Alkupalapöytä Teivossa, tervetuloglögit, pikkujouluillallinen. Ruokajuomat sovittava tilauksen yhteydessä.

Kesto: 6 – 8 tuntia. Matka Tampereelta noin puoli tuntia. Opastettu tutustuminen teivon alueeseen noin 1 h, ravit 2,5 h, Pikku-Ahveniston ohjelma vähintään 1,5 h, paluukuljetus 30 min.

Hinta: Alkaen 2100 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika, teemaa muuttaen ympäri vuoden, Pikku-Ahveniston ollessa suljettuna ravien jälkeinen tilaisuus Ravintola Keitaassa Ylöjärvellä.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Tornien Tampere – tyylikkäämpi tapa tutustua Tampereeseen

Retki kuljettaa osallistujat Tampereen kolmen tornin: Pyynikin- tornin, Torni -hotellin ja Näsinneulan kautta tutustumaan oppaan johdolla Tampereen historiaan ja kehitykseen. Pyynikillä ollaan keskellä luontoa, Torni-hotellin 25. kerroksen Moro-baarista avautuu kaupunkimaisema ja Näsinneulasta näkee kauas ympäristöön. Retki on mahdollista toteuttaa lyhyenä, noin 3 h versiona tai pidempänä, koko päivän kestävänä, täyden palvelun kokonaisuutena.

Ryhmäkoko: minimi 4 henkilöä, maksimi 25 henkilöä

Kuljetus: Sisältää Nyssematkan, tarvittaessa tilausbussi sopimuksen mukaan.

Tarjoilut: tervetulokahvit ja munkki Pyynikin näkotornilla, lounaskeitto Torni -hotellin Moro Baarissa, alkoholiton kuohujuoma kahvila Näsinneulassa.

Kesto: 3-8 h.

Hinta: alkaen 80 €/henkilö.

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista pukeutumista. Tilattaessa kävelysauvat/potkulaudat lisähintaan.

Palvelukieli: Suomi, englanti, saksa

Muuta: Retkeen voidaan liittää päivällinen ravintola Näsinneulassa tai muualla Tampereella.

Patruunan jalanjäljissä – herrasmiesseikkailu Finlaysonilla

Retki vie aikamatkalle pumpulinakan tai nöösipojan kanssa Tampereen hohdokkaaseen teollisuusperinteeseen. Aikaan jolloin sissipäälliköt Rooth ja Spoof, patruuna Wilhelm von Nottbeck, “pumpulissa” työskennellyt Väinö Linna ja muut Tampereen merkkihenkilöt elivät.

Ryhmäkoko: 4-60 henk.

Kuljetus: Lisämaksusta voimme järjestää asiakkaan toimipisteeltä retken lähtöpisteelle, Tallipihalle.

Tarjoilut/ruokailu: Retkeen sisältyy tervetulokahvit ja nisunen Tallipihan kahviossa. Lisämaksusta retkeen voidaan liittää ruokailu Finlaysonin tai Tampellan alueen ravintoloissa.

Kesto: 2,5 h

Hinta: alkaen 60 €/henk. Hinnat sisältävät alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Lisämaksusta potkulaudat.

Palvelukieli: Suomi,  englanti, saksa.

Muuta: Sopii kaikenikäisille ja kuntoisille. Reitti on esteetön.

Aavemaista tunnelmaa – yöretki pöpelikköön

Metsä on yöaikaan erilainen elämys kuin päiväretkellä. Lähde kanssamme kuuntelemaan öisen metsän ääniä, opettelemaan pimeässä liikkumista, nauttimaan luonnosta kiireettömästi ja uudella tavalla! Huomaat, miten löydät itsestäsi ja retkikumppaneistasi aivan uusia puolia.

Aikataulusi mukaan voit valita joko Ylöjärven harjualueella sijaitsevan lähikohteen, vain noin 20 min ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Harjun komet supat ja vanha metsä luovat oivalliset puiteet eksoottiselle yöseikkailulle! Tai voit lähteä Seitsemisen kansallispuiston ikipetäjien komistamaan Multiharjun aarnimetsään kokeilemaan, onnistuisitko yön hämärissä näkemään vilauksen vanhojen tarinoiden ja uskomusten maahisista, keijuista tai peikoista.

Modernissa yöretkiversiossa testataan yösuunnistustaitojasi sekä perinteisin että uusin välinein ja varustein.

Ryhmäkoko: 10 – 50

Kuljetus: Kuljetus metsään sisältyy hintaan.

Tarjoilut/ruokailu: Kevyt nuotioevästys (nokipannukahvit, eväsleipä ja nisunen) kuuluu hintaan.

Kesto: Ylöjärven harjualueella toteutettu retki kestää 3 h, Seitsemisen kansallispuiston yöretki 5 h.

Hinta: Ylöjärven harjualueelle tehtävä retki 65 €/henk., Seitsemisen retki 125 €/hlö. Hinnat sisältävät henkilökuljetukset Tampereelta, yöretken opastuksen, nuotioevästyksen ja 24% alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden. Suosittelemme vuoden pimeintä aikaa: loka – joulukuuta.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Lisämaksusta vuokrattavissa talvihaalareita.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Lisämaksusta retkeen voidaan liittää sauna ja ruokailu sekä Seitsemisessä myös majoitus ja myöhäinen aamiainen ennen paluumatkaa. Retki sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille. Reitti voidaan suunnitella myös pyörätuolikelaajille.

Ja meillä kaikilla on niin mukavaa…

Nämä ohjelmat sopivat niin yrityksen virkistyspäiviksi, kokousten välipalaksi, pikkujouluohjelmaksi kuin muihinkin tilaisuuksiin. Tavoitteena on hauskanpito, hyvä yhteishenki ja mukava yhdessäolo. Leikit ja kisailut sopivat kaikille. Me tuomme tarvittavat välineet mukanamme.

Sisäpeliohjelman lajit ovat: Arvokkaan Lastin Kuljetus, Huojuva Torni, KivenUpotus, Käymme Yhdessä Ain, Matala KoriPallo,  Onks Tiatoo -Visa, PirunNyrkki ja Valehtelijoiden Klubi.

Ryhmäkoko: Minimi 10 henk.

Tarjoilut/ruokailu: Yhteistyökumppanimme hintojen mukaan. Ohjelma on mahdollista toteuttaa ravintoloissa ja muissa sisätiloissa.

Kesto: 1 – 2 h

Hinta: Hinnat alkaen 30 €/henk. Hinnat sisältävät alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden

Palvelukieli: Suomi ja englanti.

Muuta: Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille, myös liikuntarajoitteisille.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail