Melontaa Tampereella

Tampereella on monia mahdollisuuksia melontaan. Kaupungin kumpaakin puolta rajaavat Näsi- ja Pyhäjärvi luovat ainutlaatuisen melontakaupungin. Tampere on maailman suurin pieni kaupunki. Tämä johtuu kaupungin maantieteellisestä luonteesta kahden järven välissä kapealla moreeniharjulla. Tampereelta käsin on saavutettavissa monien satojen kilometrien melontareitit. Lisäksi Pirkanmaan alueella on hienoja jokiretkikohteita. Ja löytyyhän täältä myös muutama tulva-aikaan passeli koskimelontapaikka.

Me olemme alueen pitkäikäisin ja suurin kanoottivuokraamo. Meiltä löytyy kalustoa kaiken eri kokoisina aina alle parimetrisestä freestylekajakista 8 hengen melottavaan suurkanoottiin. Meillä on penkkejä aina 150 kappaleeseen asti eri kanooteissa. Vuokratessasi kanootin meiltä saat mukaan aina automaattisesti melat, melontaliivit, tyhjennysvälineen, kajakeissa aukkopeiton ja kypärän sellaista tarvittaessa (esim. koskireitillä). Tarvittaessa kuljetamme kaluston asiakkaan toivomaan kohteeseen.

Emme kuitenkaan ole vain kanoottivuokraamo, vaan täyden palvelun melontayritys. Palvelukonseptimme perustuu vertikaaliseen palvelumalliin, jossa kuljemme niin haluttessa asiakkaamme rinnalla aina ensikosketuksesta lajiin vaikka korkeimman tason melontakouluttajaksi asti. Meille on esimerkiksi mahdollista tulla kurssille saamaan ensikosketus lajiin ja löytää heti alkuunsa oikea tie lajitekniikoiden oppimiseen. Tämän jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus nauttia kattavasta vuokrauspalvelustamme, jonka kautta alle löytyy melkein minkämallinen kanootti vain. Voimme myös myydä teille ensikajakkinne ja sitä seuraavat, sillä pidämme myös pientä melontakauppaa. Koulutuksen saralla meiltä löytyy varmasti todella laadukasta koulutustarjontaa. Takeena on pitkä harrastuneisuutemme lähes kaikissa melonnan alalajeissa.

Näiltä sivuilta löydät kattavan tarjontamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde meidän mukaamme melonnan riemua kokemaan!

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail