Hyvinvointiohjelmia

Hyvinvointiohjelmissamme yhdistyvät luontoliikunta, rentoutuminen ja terveellinen lähiruoka. Palvelumme tavoitteet asetetaan yhdessä asiakkaan kanssa ja sen vaikutuksia seurataan myös yhteisesti. Hyvinvointipalvelut perustuvat pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen, jossa molemminpuolinen luottamus ja toimintatapojen tuntemus takaavat parhaan lopputuloksen.
Hyvinvointipalvelujen tuottamisessa teemme kiinteää yhteistyötä terveys- ja sosiaalialan ammattilaisten kanssa.
Kaikki hyvinvointipakettimme räätälöidään asiakkaan ja vuodenajan mukaan. Ota yhteyttä, niin ryhdymme yhdessä suunnittelemaan. Luonnossa mahdollisuuksia on rajattomasti!

Iloa ja voimaa luonnosta

Monissa tieteellisissä tutkimuksissa on todettu, että metsäluonto itsessään vaikuttaa tervehdyttävästi ja elvyttävästi. Jo kahdenkymmenen minuutin oleskelu metsässä alentaa stressihormonitasoa ja verenpainetta, vahvistaa pulssia ja rauhoittaa mieltä. Järjestämme opastettuja ja huollettuja metsäretkiä, niin lähiluonnossa, esimerkiksi Kaupin ja Pyynikin metsissä kuin maisemallisesti vetovoimaisissa muissa luontokohteissa, esimerkiksi Seitsemisen ja Helvetinjärven kansallispuistoissa.

Ryhmäkoko: 4 – 500.

Kuljetus: Kuljetus metsään tarvittaessa lisämaksusta.

Tarjoilut/ruokailu: Janojuoma (vesi/mehu/urheilujuoma) sisältyy hintaan. Nuotio- tai muut ruokailut lisämaksusta.

Kesto: Kohteesta riippuen 1/2 h – kokopäivä-retkeen.

Hinta: Opastettu metsäkävely sisältää hyvänmielen taiat ja tarinat ja maksaa:
4-15 hengelle 120 €/h, 150 €/2 h, 480 €/5-7 h,
15-30 hengelle 180 €/h, 240 €/2 h, 640 €/5-7 h,
muut ryhmäkoot sopimuksen mukaan
(hinnat sis. 10 % alv:n.).

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Mahdolliset luontoliikuntavälineet listahintojemme mukaan.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Muuta: Lisämaksusta retkeen voidaan liittää sauna ja ruokailu. Retki sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille. Reitti voidaan suunnitella myös pyörätuolikelaajille.

Tavoitteista totta – hyvinvointia työpaikoille

Yhdessä ammattitaitoisten yhteistyökumppaneidemme, UKK-Terveyspalvelut Oy:n ja Caressa Coachingin sekä Linkosuon kahvila-ravintola Kaupinpuiston kanssa olemme kehittäneet työyhteisöille tehokkaan tavan käynnistää tavoitteellinen ja pitkäjänteinen työhyvinvoinnin parantaminen. Päivä alkaa kävelytestillä, jonka jälkeen nautitaan kevyttä välipalaa ja kuunnellaan lyhyt luento liikunnan, ravinnon ja levon merkityksestä. Sen jälkeen osanottajat pääsevät kokeilemaan kolmea eri liikunta-aktiviteettiä, jotka vaihtuvat vuodenaikojen mukaan. Lajeina ovat mm. melonta, sauvakävely, potkulautailu, lumikenkäily, retkiluistelu, hiihto sekä voimaannuttava luontokävely. Aktiviteettien jälkeen päästään suihkuun ja sitten syömään. Ruokailun aikana osanottajat saavat kävelytestiensä tulokset ja suositukset jatkoharjoittelusta.

Ryhmäkoko: 10 – 30.

Tarjoilut/ruokailu: Kevyt välipala kävelytestin jälkeen ja ruokailu ohjelman päätteeksi.

Kesto: 5,5 h.

Hinta: 2640 €/ryhmä. Hinta sisältää alv:n.

Ajankohta: Ympäri vuoden.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään hyviä kävelykenkiä ja säänmukaista ulkoilupukeutumista.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail