fbpx
Hit Kiili C6 suurkanootilla melomassa Koverojärvellä, Helvetinjärven kansallispuistossa

HiT Kiili C6 Suurkanootti

Yhdessä koettu kasvattaa yksilöä ja tiimiä – kaikki mukaan samaan kanoottiin!

Lukuisista ryhmäytymistä ja virkistymistä palvelevista aktiviteeteista melonta on säilyttänyt tehonsa vuodesta toiseen. Harvalle meistä luonnonvesi on niin arkinen elementti, etteikö sen äärelle pääsy virittäisi reseptoreita uuteen asentoon ja nostattaisi suupieliä.

Melonta on mukavissa olosuhteissa helppoa ja kaikille sopivaa ja siten tuottaa runsaasti enemmän iloa kuin mahdollisia turhautumisen kokemuksia. Mutta yleisessä käytössä olevilla välineillä kuten inkkarikanooteilla tai kajakeilla on rajoitteensa. Melottaessa yhden tai kahden hengen välineillä kukin joutuu kasvokkain oman osaamisensa ja uskalluksensa rajojen kanssa, jolloin ryhmähengen voima voidaan menettää. Moni jättää osallistumatta epävarmuutensa vuoksi, ja osallistujatkin hajautuvat pareiksi tai yksilöiksi suorittamaan, ehkä jopa kilpailemaan. Ei ehkä optimaalista tiiminrakennusta?

Kiili C6 Suurkanootti – Ryhmäytymisen A ja O!

Suurkanootti on nimensä mukaisesti suuri: Kyytiin mahtuu 4-8 henkeä mukavasti melomaan, kukin omien kykyjensä mukaan. Melomaan lähtemisen kynnys madaltuu entisestään, koko porukka on kirjaimellisesti samassa veneessä. Ryhmä luo turvaa, oma epävarmuus jää rannalle, muut ovat ympärillä auttamassa. Ja kokemassa, kaikki matkalla samaan suuntaan, katse kohti horisonttia. Vieläkö käydään tuonkin saaren takana kurkkaamassa, melokaa te niin minä otan välillä kuvia!

Mukavan tunnekokemuksen lisäksi suurkanootilla on yksi ylivoimainen ominaisuus yli monen ryhmäytymisaktiviteetin: Sillä voidaan kasvattaa tiimin yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja teettämällä erilaisia ryhmän melontatehtäviä. Meillä HiT:illä opastusta näihin saa aina matkaan mukaan!

Siis: Suurkanootilla saat enemmän ja tyytyväisempiä osallistujia tapahtumaasi, eli enemmän myyntiä vähemmällä työllä.

Kiili C6 Suurkanootin ominaisuudet

  • Suomessa ryhmätoimintaan suunniteltu
  • Valmistetaan käsityönä Virossa
  • Täyttää melontaturvallisuuden neuvottelukunnan melontaturvallisuusohjeen vaatimukset
  • Erittäin vakaa, merikelpoinen, ketterä, helposti hallittava
  • Pituus 648 cm, leveys max. 120 cm, laitakorkeus 50 cm, paino 120 kg.
  • Kuusi irrotettavaa tai kiinteää penkkiä
  • Saatavilla lisävarusteina kansi ympärivuotiseen säilytykseen, kuljetuskärry ja myrskylaita keulaan
  • Voimassa olevat hinnat löydät verkkokaupastamme

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail