fbpx

Aivan pimeät pikkujoulut – Yöretki muinaiseen metsään

Metsä on yöaikaan erilainen elämys kuin päivällä. Lähde kanssamme kuuntelemaan öisen metsän ääniä, opettelemaan pimeässä liikkumista, nauttimaan luonnosta kiireettömästi ja hiljaa. Huomaat, miten löydät itsestäsi ja retkikumppaneistasi aivan uusia puolia.

Kohdevaihtoehtoja on kaksi; Lyhyempi retki suuntautuu Ylöjärven harjualueelle, vain noin 20 min ajomatkan päähän Tampereen keskustasta. Harjun komet supat ja vanha metsä luovat oivalliset puiteet eksoottiselle yöseikkailulle. Pidempi retkemme taas suuntautuu Seitsemisen kansallispuiston ikipetäjien komistamaan Multiharjun aarnimetsään kokeilemaan, onnistuisitko yön hämärissä näkemään vilauksen vanhojen tarinoiden ja uskomusten maahisista, keijuista tai peikoista.
Ryhmäkoko: 10 – 50

Kuljetus: Kuljetus metsään sisältyy hintaan.

Tarjoilut/ruokailu: Kevyt nuotioevästys (nokipannukahvit, eväsleipä ja nisunen) kuuluu hintaan.

Kesto: Ylöjärven harjualueella toteutettu retki kestää 3,5 h, Seitsemisen kansallispuiston yöretki 6 h.

Hinta: Ylöjärven harjualueelle tehtävä retki 65 €/henk., Seitsemisen retki 125 €/hlö. Hinnat sisältävät henkilökuljetukset Tampereelta, yöretken opastuksen, nuotioevästyksen ja alv:n.

Varusteet: Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Lisämaksusta vuokrattavissa talvihaalareita.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Lisämaksusta retkeen voidaan liittää sauna ja ruokailu sekä Seitsemisessä myös majoitus ja myöhäinen aamiainen ennen paluumatkaa. Retki sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille osanottajille. Reitti voidaan suunnitella myös pyörätuolikelaajille.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail