Boutique

Kauppa sivuja päivitetään uusiin kieliversioihin ja ne ovat vielä rakenteilla. Tästä saattaa aiheutua sekaannusta sivuja selatessa. Pyydämme teitä odottamaan uusien kieliversioiden valmistumista.


Tärkeää: Lue ennen tilausta ja ostamista!

Nettikaupan toimitustavat ovat rakenteilla. Pahoittelemme.

Tilauksen yhteydessä voi yleensä valita kahden toimitustavan väliltä “Toimitus kotimaassa” tai ” Nouto myymälästä”.

Valitessasi tuotteen toimitustavaksi “Toimitus kotimaassa”, tulee sinun maksaa Checkout palvelun kautta (palvelun tarjoaa Osuuspankki).

Valitessasi tuotteen toimitustavaksi “Nouto myymälästä”, tulee sinun maksaa tuote kivijalkakaupassamme tai erikseen pyynnöstä lähettämällämme pdf-laskulla. Tapauksessa jossa tuote maksetaan pdf-laskulla ja se pitää toimittaa, tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. On myös tarkeää liittää tilauksen yhteyteen osoitetiedot ja kännykkänumero tuotteen toimitusta varten.

Palvelutuotteissa kannattaa valita aina “Nouto myymälästä”, jolloin maksat tuotteen vasta siitä nauttiessasi (näin vältymme maksujen palautuksilta tapauksissa jolloin olet estynyt).

Epäselvyyksien välttämiseksi ota rohkeasti yhteyttä meihin sähköpostilla.

Varastossa olevat tuotteet saattavat erota väritykseltään kaupan kuvista. Väriero ei ole palautuksen peruste. Jos haluatte tietyn väriset tuotteet, niin olkaa siitä yhteydessä ennen ostamista.

Tilauksen voit lähettää myös osoitteeseen: kauppa@hikingtravelhit.fi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail