Kesän aukioloajat

Meiltä saat vuokrattua kunnon varusteet ja välineet retkeilyyn sekä moniin ulkoilulajeihin. Kalustostamme löytyy välineitä kesäksi mm. melontaan, retkeilyyn, telttailuun ja potkulautailuun. Vuokraamo sijaitsee Tampereella, Kaupissa.

Me myös myymme urheiluvälineitä kaupallamme. Meiltä löytyy moni myynnissämme oleva väline myös vuokralle. Näin voit testata tuotetta ennen ostamista. Tämän lisäksi voimme myös antaa ohjausta kyseisessä lajissa. Voimme ohjata niin oikean tekniikan saavuttamisessa kuin välineiden käytössä ja antaa hyviä vihjeitä kuinka jatkaa harrastusta omatoimisesti.

Vuokraamon aukiolo 2.9.2018 alkaen toistaiseksi:

ma-pe: Facebook sivuillamme ilmoitetusti
la-su: 12-14 ja 15-17 (14-15 olemme kiinni)

Melonnan pariin kuitenkin ehtii yhä ja sitä kannattaa tulla harrastamaan nyt, kun sää on vielä melko kesäinen, eivätkä illat ole täysin pimenneet. Syksyn edetessä joudumme luultavasti lyhentämään aukiolojamme uudestaan.

Toisinaan olemme Kaupinojalla yleisissä huoltotöissä tavallisten aukiolotuntien ulkopuolella. Silloin asiakkaamme ovat erittäin tervetulleita paikalle. Ilmoitamme näistä ajoista päiväkohtaisesti Facebookissa. Voimmee tulla myös avaamaan ovia varauksesta muina ajankohtina max. kymmenen euron hinnasta. Hinta on ryhmäkohtainen ja riippuu kaupan suuruudesta.

Pitempiaikaisia vuokrauksia tai suuria määriä varten pyydämme teitä tekemään aina varauksen sähköpostilla: vuokraamo@hikingtravelhit.fi.

Lyhemmiksi ajoiksi, kuten iltamelontaan tai yhden päivän vuokralle kalustoa löytyy yleensä ilman varaustakin. Jos haluat tarkistaa tilanteen, voit soittaa p. 050 4147197.

Katso tarkempi sijainti ja ohjeet perille täältä.

Hinnat.

Kuljetamme vuokravälineet myös asiakkaan haluamaan paikkaan lisäkorvauksesta (1 e/km). Tampereen keskusta-alueella pysyttäessä kertakuljetus 20 e.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail