Seals Rental Skirt

70,00

Osasto:

Kuvaus

[:fi]Loistava perusaukkari. Sopii hyvin myös seura- ja vuokrauskäyttöön.

Tämä aukkopeite on suunniteltu kestämään vuokrauskäyttöä. Siinä on paksu kangas ja helposti säädettävät ja irroitettavat henkselit. Jos haluat perusaukkarin, joka kestää pitkään, tämä on valintasi.

Valitse kajakkiisi sopiva koko Sealsin kotisivuilta ja ilmoita oikea koko tilauksen yhteydessä!

Jos kajakkisi ei näy taulukossa, ota meihin yhteyttä.[:en]Loistava perusaukkari. Sopii hyvin myös seura- ja vuokrauskäyttöön.

Tämä aukkopeite on suunniteltu kestämään vuokrauskäyttöä. Siinä on paksu kangas ja helposti säädettävät ja irroitettavat henkselit. Jos haluat perusaukkarin, joka kestää pitkään, tämä on valintasi. Valitse kajakkiisi sopiva koko Sealsin kotisivuilta. Jos kajakkisi ei näy taulukossa, ota meihin yhteyttä.[:de]Loistava perusaukkari. Sopii hyvin myös seura- ja vuokrauskäyttöön.

Tämä aukkopeite on suunniteltu kestämään vuokrauskäyttöä. Siinä on paksu kangas ja helposti säädettävät ja irroitettavat henkselit. Jos haluat perusaukkarin, joka kestää pitkään, tämä on valintasi. Valitse kajakkiisi sopiva koko Sealsin kotisivuilta. Jos kajakkisi ei näy taulukossa, ota meihin yhteyttä.[:fr]Loistava perusaukkari. Sopii hyvin myös seura- ja vuokrauskäyttöön.

Tämä aukkopeite on suunniteltu kestämään vuokrauskäyttöä. Siinä on paksu kangas ja helposti säädettävät ja irroitettavat henkselit. Jos haluat perusaukkarin, joka kestää pitkään, tämä on valintasi. Valitse kajakkiisi sopiva koko Sealsin kotisivuilta. Jos kajakkisi ei näy taulukossa, ota meihin yhteyttä.[:]

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail