Retkiluistelukausi on avattu

Retkiluistelukausi on avattu Tampereella ja myös Näsijärvi on jäässä. Tarkempaa tietoa jäiden kestävyydestä saa Facebook-sivuiltamme ratamestarin tiedotuksista.

Koska nyt pääsee myös luistelemaan Näsijärvelle on sen rannalla Kaupinojalla sijaitseva vuokraamomme myös auki. HUOM! Vuokraamo on siis siirtynyt kesäkauden aikana vanhasta paikastaa Rantatien varresta Santalahdesta Kaupinojalle (missä vanhastaan olemme palvelleet asiakkaita aina kesäisin pääasiassa melonnan parissa). Kartta paikalle pääsemiseksi löytyy täältä.

Aukioloajoista tiedotamme niin Facessa kuin täällä omilla sivuillamme (katso linkki).

Piakkoin julkaisemme myös talvikauden avoimet ohjauksemme ja retkemme (retkiluistelu, hiihto, lumikenkäily jne.).

Hyvää joulunodotusta toivottaen!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Near the Lighthouse

Kiitoksia Visit Tampere sekä Alex Mazurov ja Anastasia Glebova!

Midnight paddling in Näsijärvi lake brought us an incredible sunset. Вот такой невероятный закат принес нам вечерний заплыв на каяках по озеру Насиярви. Вообще, здесь довольно много классных развлечений связаны с местными озерами. Можно поплавать на каяке или каноэ (если кто соберется – мы плавали вместе c Hiking Travel Hit), а можно совместить вкусный ужин с прогулкой на корабле (компания Hopealinjat устраивает такие мини-круизы по вечерам). Ну или можно просто вечером придти на берег и приготовить что-нибудь на костре, как делают многие местные жители😉 @tampereallbright #tampereallbright #visittampere

Kuva, jonka Alex Mazurov (@alex.mazurov) julkaisi

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Melontaa Tampereella

Tampereella on monia mahdollisuuksia melontaan. Kaupungin kumpaakin puolta rajaavat Näsi- ja Pyhäjärvi luovat ainutlaatuisen melontakaupungin. Tampere on maailman suurin pieni kaupunki. Tämä johtuu kaupungin maantieteellisestä luonteesta kahden järven välissä kapealla moreeniharjulla. Tampereelta käsin on saavutettavissa monien satojen kilometrien melontareitit. Lisäksi Pirkanmaan alueella on hienoja jokiretkikohteita. Ja löytyyhän täältä myös muutama tulva-aikaan passeli koskimelontapaikka.

Me olemme alueen pitkäikäisin ja suurin kanoottivuokraamo. Meiltä löytyy kalustoa kaiken eri kokoisina aina alle parimetrisestä freestylekajakista 8 hengen melottavaan suurkanoottiin. Meillä on penkkejä aina 150 kappaleeseen asti eri kanooteissa. Vuokratessasi kanootin meiltä saat mukaan aina automaattisesti melat, melontaliivit, tyhjennysvälineen, kajakeissa aukkopeiton ja kypärän sellaista tarvittaessa (esim. koskireitillä). Tarvittaessa kuljetamme kaluston asiakkaan toivomaan kohteeseen.

Emme kuitenkaan ole vain kanoottivuokraamo, vaan täyden palvelun melontayritys. Palvelukonseptimme perustuu vertikaaliseen palvelumalliin, jossa kuljemme niin haluttessa asiakkaamme rinnalla aina ensikosketuksesta lajiin vaikka korkeimman tason melontakouluttajaksi asti. Meille on esimerkiksi mahdollista tulla kurssille saamaan ensikosketus lajiin ja löytää heti alkuunsa oikea tie lajitekniikoiden oppimiseen. Tämän jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus nauttia kattavasta vuokrauspalvelustamme, jonka kautta alle löytyy melkein minkämallinen kanootti vain. Voimme myös myydä teille ensikajakkinne ja sitä seuraavat, sillä pidämme myös pientä melontakauppaa. Koulutuksen saralla meiltä löytyy varmasti todella laadukasta koulutustarjontaa. Takeena on pitkä harrastuneisuutemme lähes kaikissa melonnan alalajeissa.

Näiltä sivuilta löydät kattavan tarjontamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja lähde meidän mukaamme melonnan riemua kokemaan!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail