Pikkujoulut

Pikkujoulut Pikku-Ahvenistolla

Pikku-Ahvenisto on Ylöjärven kaupungin omistama juhlatalo vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Se tarjoaa viehättävän ympäristön tunnelmallisen juhlan viettämiseen. Jouluisasti pukeutuneet emäntämme/isäntämme ottavat ryhmän vastaan Kultatien parkkipaikalla. Osanottajille jaetaan kynttilälyhdyt joiden valossa kävellään laavulle. Nuotion loisteessa nautitaan tervetuloglögit. Matka jatkuu pienen suppajärven toiselle puolen kynttilöin valaistua polkua Pikku-Ahveniston talolle.

Illanvietto aloitetaan yhteisillä kisailuilla (esim. Pirunnyrkin rakentaminen, Valehtelijoiden Klubi, Onks Tiatoo-visailu ja Arvokkaan lastin kuljetus) tai stand-up koomikon esityksellä. Sen jälkeen onkin maittavan aterian vuoro.

Ruokailun jälkeen iltaa voidaan jatkaa karaoke-tanssein tai ryhmän omalla ohjelmalla. Tarvittaessa myös Joulupukki vierailee lahjoja jakamassa.

Ryhmäkoko: Maksimissaan 50 henkilöä.

Kuljetus: Hinta sisältää kuljetuksen Tampereelta ja takaisin. Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen myös muualta.

Tarjoilut/ruokailu: Jouluateria nautitaan seisovasta pöydästä. Tässä esimerkki yhteistyökumppanimme Linkosuon Juhlapalvelujen kokoamasta ateriasta: Kylmäsavulohi, ranskalainen yrttikastike, Talon sinappisilakat, Tilliperunat, Kananmunat viherpedillä, Lihapyörykät, Paahtopaisti ja tomaattisalsa, Kanadan kanasalaatti, Marinoitu papu-vihannessalaatti, Kreikkalainen salaatti, Viher-melonisalaatti, Porsaan filè ja konjakkikermakastike, Kasvisgratiini, Tamperelainen leipälajitelma + levitteet, Kartanokalja, maito, kahvi / tee + juhlakakku ja herrasväenleivät. Sopimuksesta läpilaskutuksena myös viini, siideri ja olut.

Kesto: Sisällöstä riippuen kolmesta (3) tunnista eteenpäin. Pikku-Ahvenistolta on poistuttava viimeistään klo 23.

Hinta: alkaen 1500 €/ryhmä + 32 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne.

Varusteet: Mikäli ohjelma aloitetaan tunnelmallisella lyhtykävelyllä lämpimät kävelykengät ja lämmin ulkovaatetus ovat tarpeen. Ohjelma ei edellytä erityisvarusteita.

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Pikkupiirin juhlat laavulla

Tunnelmallinen pikkujoulu voidaan toteuttaa pienelle (maksimissaan 20 henkilön) ryhmälle luonnonläheisesti joko Ylöjärven harjulla Pikku-Ahveniston laavulla, Soljosten keittokatoksella Seitsemisen kansallispuistossa, tai Riuttaskorven retkeilyalueella Haukijärven keittokatoksella. Juhla luodaan pimeyden keskelle elävän tulen: nuotion, jätkänkynttilöiden ja lyhtyjen avulla. Lähipuiden oksilla helisevät kulkuset. Ohjelmaksi riittää hiljainen lyhtykävely. Juhlassa voi myös esiintyä pelimanni.

Metsäisen herkullinen ateria valmistetaan osaottajien nähden nuotiolla ja nautitaan heti. Riuttaskorvessa tilaisuuteen voidaan liittää saunominen.

Ryhmäkoko: Maksimissaan 20 henkilöä.

Kuljetus: Hinta sisältää kuljetuksen Tampereelta ja takaisin. Tarvittaessa järjestämme lisämaksusta kuljetuksen myös muualta.

Tarjoilut/ruokailu: Erähenkinen ateria (esim. riistapata ja hunajahaudutettuja juureksia) valmistetaan tuoreista raaka-aineista toiveittenne mukaan.

Kesto: Pikku-Ahvenisto minimissään 3 h, Seitsemisessä ja Riuttaskorvessa matkoineen minimissään 5 h.

Hinta: Pikku-Ahvenistolla alkaen 1500 €/ryhmä + 35 €/henkilö, Seitsemisessä ja Riuttaskorvessa 2250 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika. Samalla konseptilla voimme toteuttaa myös muita juhlia kuten syntymäpäiviä, läksiäisiä jne.

Varusteet: Sään mukainen ulkoilupukeutuminen (erityisesti lämpimät jalkineet).

Palvelukieli: Suomi, saksa, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Pikkujoulut Pinsiössä

Bussi noutaa osallistujat sovitusta paikasta Urkin Piilopirtille Pinsiöön. Pikkujoulut aloitetaan nauttimalla lämmintä glögiä ja pipareita, samalla on tarvittaessa mahdollsiuus vaihtaa säänmukainen ulkoiluvaatetus (tarvittaessa mahdollisuus vuokrata lämpimiä varusteita). Tilaisuus on jaettu kolmeen eri osaan: pirteään ulkoliikuntaan, rentouttavaan saunomiseen tai hemmotteluhoitoihin ja nautinnolliseen iltajuhlaan illallisineen.

Liikunnalliseen ulko-ohjelmaan sopii pikkujoulun kunniaksi mm. sauvakävely läheiselle Nancy Holtin suunnittelemalle ympäristötaideteokselle ”Yltä ja Alta”. Juhlan kunniaksi teos on tunnelmavalaistu ulkotulin ja jätkänkynttilöin. Vauhdikkaampaa menoa haluavat saavat koetella taitojaan esim. ihmishississä, korikiipeilyssä, heinäpaalin heitossa ja kynttiläviestissä.

Kisailujen jälkeen rannassa odottavat savusaunan leppeät löylyt. On myös mahdollista saada saunan tilalle lyhyt hemmotteluhoito (jalkakylpy, lyhyt kasvohoito, kevyt meikkaus ja kampaus). Tämä sopii esim. ryhmille, joissa on paljon miehiä ja vain muutama nainen. Suihkun jälkeen naisille voidaan järjestää hemmottelua sillä välin kun miehet saunovat.

Lopuksi kaikki siirtyvät Urkin Piilopirtin Paviljonkiin pikkujouluillallisille. Tilaisuuteen on mahdollista liittää erilaista ohjelmaa, kuten musiikkia, stand up -esitys, karaokea ja tanssia.

Tilausbussi palauttaa osallistujat illan päätteeksi sovittuun paikkaan.

Ryhmäkoko: 12 – 80 henkilöä

Kuljetus: Asiakkaan ilmoittamasta kohteesta tilausbussilla.

Tarjoilut/ruokailu: Tervetuloglögit ja pipari, pikkujouluillallinen. Urkin Piilopirtillä on anniskeluoikeudet, sauna ja ruokajuomat sovitaan tilauksen yhteydessä.

Kesto: 5 – 8 tuntia. Matka Tampereelta noin puoli tuntia – 40 min.. Aktiviteetit osanottajien määrästä riippuen 1,5 – 2 h, sauna 1 – 2 h, ruokailu vähintään 1 h, ohjelmallinen ruokailu 2 – 3 h, paluukuljetus 30 – 40 min.

Hinta: Alkaen 2100 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika, teemaa muuttaen ympäri vuoden.

Varusteet: Välineet sisältyvät hintaan. Osanottajilta edellytetään säänmukaista ulkoilupukeutumista. Tarvittaessa mahdollisuus vuokrata ulkoiluun sopivia asusteita.

Palvelukieli: Suomi, englanti.

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Hevostelua Pikkujouluissa

Tilausbussi noutaa ryhmän sovitusta kohteesta Teivon raviradalle, jossa aluksi tutustuminen tallialueeseen asiantuntevan oppaan johdolla. Sen jälkeen siirrytään seuraamaan raveja VIP-katsomoon. Paikalla on asiantuntija opastamassa raviveikkaukseen, jokainen osallistuja saa käyttöönsä sovitun määrän peliseteleitä. Ravien lomassa nautitaan pikkusuolaista. Paketti voi myös sisältää juomalipukkeita.

Ravien päätyttyä klo 20.30 ryhmä siirtyy bussilla Pikku-Ahveniston juhlatalolle, jossa loppumatka ajetaan hevoskieseissä jätkänkynttilöiden ja ulkotulien valaistessa tienvartta.

Perillä odottaa Ideavispilät Oy:n Anteron ideoima maittava pikkujouluillallinen uudistettuine ruokalajeineen ja hyvine juomineen. Ilta päättyy karaoketansseihin.

Paketti on tilattavissa vain ravi-iltoina, päivämäärät löydät tästä linkistä: http://www.teivonravit.fi/ajankohtaista/index.html

Ryhmäkoko: 12 – 50 henkilöä.

Kuljetus: Asiakkaan ilmoittamasta kohteesta tilausbussilla.

Tarjoilut/ruokailu: Alkupalapöytä Teivossa, tervetuloglögit, pikkujouluillallinen. Ruokajuomat sovittava tilauksen yhteydessä.

Kesto: 6 – 8 tuntia. Matka Tampereelta noin puoli tuntia. Opastettu tutustuminen teivon alueeseen noin 1 h, ravit 2,5 h, Pikku-Ahveniston ohjelma vähintään 1,5 h, paluukuljetus 30 min.

Hinta: Alkaen 2100 €/ryhmä + 35 €/henkilö. Hinnat sisältävät 24 % alv:n.

Ajankohta: Pikkujouluaika, teemaa muuttaen ympäri vuoden, Pikku-Ahveniston ollessa suljettuna ravien jälkeinen tilaisuus Ravintola Keitaassa Ylöjärvellä.

Palvelukieli: Suomi, englanti

Muuta: Ohjelma soveltuu kaikenkuntoisille ja ikäisille henkilöille, myös liikuntarajoitteisille.

Nämä tuote-esittelyt ovat viitteellisiä. Hiking Travel, Hit Ky pidättää itsellään oikeudet muutoksiin.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail